Pokušale su da izbegnu jedna drugu

Svima je bilo neprijatno: Anđelina i Dženifer konačno na istom mestu u isto vreme (FOTO)

0

U danima pre dodele Zlatnih globusa, sve su mučila dva pitanja: hoće li se zaista sve glumice pojaviti u crnom i kako će Anđelina Džoli i Dženifer Aniston reagovati kada se sretnu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na prvo pitanje smo odgovor dobili relativno brzo. Već nakon što je nekoliko slavnih lepotica zakoračilo na crveni tepih, bilo je jasno da ćemo gotovo sve videti isključivo u odevnim kombinacijama crne boje.

 

Međutim, nešto duže smo čekali da saznamo kakav je sada odnos Anđeline Džoli i Dženifer Aniston, koje su pre dvanaest godina bile deo najpoznatijeg ljubavnog trougla na svetu.

 

 

I ptice na grani već znaju da je brak Breda Pita i Dženifer Aniston okončan jer se glumac zaljubio u Anđelinu Džoli, a prevarena supruga samo je jednom javno prokomentarisala tu situaciju, kada je izjavila da nije fer što par priča kako se zaljubio dok je Bred još bio oženjen.

 

Kada je najavljeno da će se obe glumici pojaviti na dodeli Zlatnih globusa, sve oči bile su uprte isključivo u njih. Međutim, jedna od lepih glumica odlučila je da izbegne crveni tepih...

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker