Pokušale su da izbegnu jedna drugu

Svima je bilo neprijatno: Anđelina i Dženifer konačno na istom mestu u isto vreme (FOTO)

0

U danima pre dodele Zlatnih globusa, sve su mučila dva pitanja: hoće li se zaista sve glumice pojaviti u crnom i kako će Anđelina Džoli i Dženifer Aniston reagovati kada se sretnu.

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Anđelina Džoli prošetala je crvenim tepihom i pobrala mnoge komplimente, a uspela je da se nađe i na listi najbolje odevenih zvanica. Paparaci su je fotografisali, dobacivali joj pitanja, fanovi su vrištali, ali svi su pitali isto - gde je Dženifer.

 

 

Anistonova se, međutim, nije pojavila na crvenom tepihu, već smo prvi put imali priliku da je vidimo tek na sceni. Glumica je, naime, u društvu komičarke Kerol Barnet, dodelila nagradu Elizabet Mos, zvezdi serije Sluškinjina priča. Čim se ona pojavila, Tviter je eksplodirao! Dženifer je bila spontana i nasmejana i nije pokazivala da joj je neprijatno iako se verovatno ceo svet pitao kako se ona oseća u tom trenutku.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Anđelinin izraz lica, međutim, nismo uspeli da vidimo. Doduše, budući da je reč o izvrsnim glumicama, svakako ne bismo primetili ni da im je bilo neprijatno, zar ne?

 

Pitam se koliko je Anđelini Džoli neprijatno da gleda Dženifer Aniston na pozornici i prima ovacije, Dženifer Aniston i Anđelina Džoli su tu - NEPRIJATNO!!!, Kao da nije bilo već dovoljno tenzije, Dženifer i Anđelina dišu isti vazduh... samo su neki od komentara koji su se pojavili.

 

makonda-tracker