više ne spada u najpopularnije

Postoji najmanje šest razloga: Zašto Holivud ne podnosi Anđelinu Džoli?

1

Dugo godina se činilo kao da je Anđelina Džoli kraljica Holivuda. Bila je udata za Breda Pita, na filmskom platnu je oživela lik Lare Kroft, nagrađena je i Oskarom... ali u poslednje vreme kao da joj ništa ne ide na ruku.

 

Naravno, tu je i njena ljubavna priča s Bredom Pitom, koja je započela na setu filma Gospodin i gospođa Smit, a dok je Brad još bio u braku sa Dženifer Aniston. Budući da je to bio drugi put da je okončala nečiju vezu, simpatije holivudskih kolega prema njoj samo su još više opale.

 

foto: Profimedia

Progone je burna prošlost i previše skandala

 

Za prvog supruga Džonija Lija Milera udala se 1996. godine, a umesto klasične venčanice, nosila je belu košulju, na kojoj je svojom krvlju ispisala ime supruga. U to vreme skupljala je noževe, a jedno je vreme bila u vezi s kolegicom Dženi Šimicu. Tokom dodele Oskara 2000. godine, na crvenom tepihu poljubila je brata u usta, a poznato je da je konzumirala kokain i heroin.

 

Razvod im nije jedina muka: Bred i Anđelina se suočavaju sa šokantnim optužbama

 

Njeni filmovi i nisu finansjski isplativi

 

Anđelina je snimila puno filmova, ali zapravo je mali broj onih koji su nešto i zaradili na blagajnama bioskopa. Među onima koji jesu to su Gone In 60 Seconds, Lara Croft: Tomb Raider, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life, Mr. & Mrs. Smith, Wanted i Salt, ali ostalih 15-ak bili su samo loša finansijska investicija, a to je nešto što Holivud najviše mrzi.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker