više ne spada u najpopularnije

Postoji najmanje šest razloga: Zašto Holivud ne podnosi Anđelinu Džoli?

1

Dugo godina se činilo kao da je Anđelina Džoli kraljica Holivuda. Bila je udata za Breda Pita, na filmskom platnu je oživela lik Lare Kroft, nagrađena je i Oskarom... ali u poslednje vreme kao da joj ništa ne ide na ruku.

 

foto: Profimedia

Mnogima se nije sviđao ni njen menadžer Gejer Kosinski, koji je u filmskim krugovima bio poznat kao osoba koja voli kontrolu, vrlo je tajanstven i jako uključen u život svojih klijenata, a ne voli da komunicira s medijima.

 

Stil koji definitivno niko nikad neće kopirati: Anđelina Džoli svakog dana pokazuje da je moda ni najmanje ne zanima (FOTO)

 

U holivudskim krugovima nema prijatelje

 

Ni sama Džolijeva, međutim, ne voli da se druži s kolegama glumcima, a i sama je jednom prilikom priznala da najradije razgovara s Bredom. Naravno, dok su još bili u braku. Nakon što su se rastali, navodno je okupljala ekipu koja bi joj pomogla uništiti Bredovu reputaciju zlatnog dečka Holiivuda.

 

 

foto: Profimedia

Ljubav Breda i Dženifer nije jedina koja se ugasila kad se ona pojavila

 

Mnogima se zamerila već kada je svog drugog supruga Bilija Boba Torntona otela njegovoj tadašnjoj zaručnici Lori Dern. Anđelina i Bili Bob vezu su započeli ubrzo nakon što su se upoznali na setu filma Pushing Tin.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker