više ne spada u najpopularnije

Postoji najmanje šest razloga: Zašto Holivud ne podnosi Anđelinu Džoli?

1

Dugo godina se činilo kao da je Anđelina Džoli kraljica Holivuda. Bila je udata za Breda Pita, na filmskom platnu je oživela lik Lare Kroft, nagrađena je i Oskarom... ali u poslednje vreme kao da joj ništa ne ide na ruku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Istina je da je iza nje težak period zbog kraha braka s Pitom, posvetila se deci i režiji a zapostavila glumu, ali čini se da postoji mnogo veći razlog zbog kojeg se više ne pojavljuje u holivudskim krugovima. O čemu je tačno reč?

Ona je netalentovano razmaženo derište"

Pre tri godine, nakon hakerskih napada na Sony, u javnost je procurela elektronska pošta razmenjena između producenta Skota Radina i predstavnice Sony-ja Ejmi Paskal u kojima joj je rekao što tačno misli o glumici. Tada se Džolijevoj nije svidjelo što je Dejvid Finčer režirao biografski film o Stivu Džobsu umesto filma Kleopatra, u kojem je ona trebalo da igra glavnu ulogu.

 

Mala crna haljina nije uvek dobar izbor: Anđelina Džoli je oduvek mršava, ali od njenih najnovijih fotografija podilazi jeza (FOTO)

 

- Ona je netalentovano razmaženo derište. Misli da je posebna, a zapravo je skroz obična. Jedino što ima je slava. Ne treba praviti od muve slona - napisao je Radin nakon što mu se nije svidela Anđelinina reakcija.

 

foto: Profimedia

Da je njen karakter težak smatra i Dag Liman, redatelj filma Gospodin i gospođa Smit.

 

- Dok smo snimali film, opisao sam Anđelini kako sam zamislio jednu scenu, a ona mi je predstavila svoju, drugačiju verziju, posle čega je u svom stilu zaključila da ću sigurno i ovako i onako napraviti o svom. Tada sam pomislio Pa, naravno da ću napraviti po svom. Ja sam reditelj filma, ja ću odlučiti šta je najbolje - prisetio se Liman saradnje s glumicom.

 

Izgubila je ulogu jer je imala previše zahteva

 

On nije jedina osoba koju je izludela svojim ponašanjem. Naime, Anđelina je trebalo da igra u filmu Ubistvo u Orijent ekspresu, koji se trenutno prikazuje u bioskopima, ali su odustali od nje jer je imala previše zahteva za promenama u scenariju.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker