prioriteti se menjaju

Slavna naslednica sve iznenadila novim izgledom: Više ne moram da budem mršava i lepa (FOTO)

0

Dugo je važila za jednu od najatraktivnijih u svetu poznatih, zbog čega je nedavnim pojavljivanjem na crvenom tepihu zbunila javnost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Tamara Eklston (33) je majka trogodišnje Sofije. Svoju ćerku odgaja tako da joj pokazuje da je zdravlje najvažnije. Iako vežba u teretani nekoliko puta nedeljno, više nije opsednuta svojim izgledom.

 

Lepa naslednica iznenadila fanove: Tamara Eklston doji trogodišnju ćerkicu (VIDEO)

 

- Pre sam stalno brinula o kilaži i svom izgledu, ali otkad imam ćerku, shvatila sam da ima mnogo važnijih stvari - rekla je Tamaram koja je nedavno predstavila svoj rijaliti šou Tamara's World (Tamarin svet). U najavi, bogata naslednica pokazuje svoju luksuznu vilu i ormar u kojem su odeća, obuća i modni dodaci vredni najmanje pet miliona funti.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ćerka Bernija Eklstona i Slavice Eklston otkriva da je dvadesete provela istražujući dijete, a danas se oko toga uopšte ne brine.

- Više ne moram da budem mršava i lepa, to mi nisu prioriteti. Postoje mnogo važnije stvari na koje žena može da se fokusira, a ja želim i da moja Sofija to nauči. Zdravlje mi je bitnije - rekla je Eklstonova.

 

Ovako je Tamara nekada izgledala.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker