parče raja

Zavirite u luksuzni dom Emine Jahović: Porodična oaza sa pogledom na Bosfor oduzima dah & svaki detalj je veličanstven

0

Fotke pevačicine kuće u Turskoj izgledaju kao stranice istrgnute iz najlepšeg kataloga.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Emina Jahović (42) rodom je iz Novog Pazara, a veći deo svoje mladosti provela je živeći i gradeći karijeru u Beogradu.

 

Godine 2008. pevačica se udala za najpopularnijeg turskog muzičara Mustafu Sandala i zbog njega napustila Srbiju.

 

Svoje porodično gnezdo svili su u samom srcu Istanbula, a nakon razvoda 2018. Emina je život nadomak Bosfora nastavila sa svoja dva sina, Jamanom i Javuzom.

 

Obožavani članovi porodice su i kućni ljubimci sa kojima pevačica rado provodi sve slobodne trenutke, o čemu svedoče brojne fotografije na kojima pozira u njihovom društvu.

 

Eminino omiljeno mesto za fotkanje definitivno je prostrani dnevni boravak, čiji zid krasi masivno ogledalo uokvireno prelepim ramom izrađenim u regalnom stilu.

 

U suhu vanvremenskog minimalizma, cela kuća predstavlja harmonični spoj udobnog i modernog stila koji ostavlja bez daha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Podovi od punog drveta i visoki beli zidovi obogaćeni dekorativnim lajsnama neodoljivo asociraju na starogradske salonce u centru Pariza, a komode i kafeni stočići ispunjeni živopisnim časopisima i knjigama čine da pevačicin dom izgleda poput najlepše postavke iz kataloga.

 

Prostrana ugaona garnitura u umirujućem tonu sive definitivno je unikatan komad i na jednom mestu spaja dodir savremenog i udobnost porodičnog doma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Potpuno bela kuhinja prava je oda neprolaznoj klasici, a matching trpezarijski set potencijalnu monotoniju razbija crnim nogicama od stolica.

 

Ovaj deo kuće fizički je spojen sa dnevnom sobom, što daje utisak prostranosti i širine, a tom efektu svakako doprinose i prozori koji gotovo da prekrivaju ceo jedan zid.

 

Na taj način u Eminin dom svakodnevno dopire i više nego dovoljna količina dnevne svetlosti, a ono što je najlepše jeste otvoreni pogled na Bosfor i živopisna brda koja ga okružuju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Još jedna, malo prostranija trpezarija sačinjena je od delikatnih komada u vidu savršeno opsečenog mermernog stola i elegantnih krem stolica sa pozlaćenim nogicama. Luster neobičnog dizajna i velika umetnička slika na sredini zida dale su finalni pečat ovoj prostoriji koja je sinonim za tihi luksuz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

U spavaćoj sobi pevačica ima sve što joj je potrebno; veliki bračni krevet u kom može da se baškari, sto za šminkanje sa osvetljenim ogledalom i impozantne zavese koje se savršeno uklapaju sa tonom uzglavlja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Emina Jahović o vaspitavanju dece i porodici

 

makonda-tracker