divan enterijer bez suvišnih detalja

Minimalistički, moderno i s ukusom: Mina Amidžić otvorila vrata Ognjenovog i svog doma

3

Mina i Ognjen Amidžić za renoviranje stana potrošili su 100 hiljada evra, a rezultat je luksuzna oaza komfora.

Mina i Ognjen pre par meseci postali su roditelji dečaka kog su nazvali Perun, poput slovenskog boga groma
Mina i Ognjen pre par meseci postali su roditelji dečaka kog su nazvali Perun, poput slovenskog boga gromafoto: @callmenaumi/Instagram

Jedan od najpopularnijih parova na domaćoj javnoj sceni jesu Ognjen i Mina Amidžić, voditeljski par koji inače zajedno sarađuje na realizaciji emisije Ami Dži šou.

 

Mina je trenutno na porodiljskom odsustvu, s obzirom na to da se pre nekoliko meseci porodila i na svet donela dečaka, kog su roditelji nazvali Perun, poput slovenskog boga groma, a ona ne krije koliko uživa u majčinstvu i danima koje provodi s bebom.

 

Po svemu sudeći, mali Perun je srećna i razdragana beba, pa je utoliko lakše u izazovnim prvim mesecima roditeljstva, a jedan od omiljenih kutaka za odmor i uživanje kad su zajedno svakako je njihov dom.

 

Pisalo se o tome kako se par uselio u novi stan u kompleksu u kom živi mnogo poznatih ličnosti, da bi se potom vratili u renovirani stan na Dorćolu.

 

Kako bi prostor bio onakav kakav je zamislio, Ognjen je, prema navodima Kurira, uložio 100.000 evra, ali oni i nakon renoviranja ne pokazuju često kako izgleda njihov dom. Ipak, Mina povremeno objavljuje fotografije na kojima se može videti delić enterijera, koji je u minimalističkom stilu i potpuno očaravajuć za ljubitelje istog i koji ne vole "pretrpavanje" prostora suvišnim detaljima.

 

Spavaća soba i kupatilo su spojeni, a sve je moderno, prostrano, urbano...

Zavirite u njihov dom:

 

1 / 8 Foto: @callmenaumi/Instagram

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ognjen Amidžić došao po ženu i sina u porodilište

 

makonda-tracker