da li vam se dopada?

"Želeli smo da kuća izgleda poput štale": Zavirite u neobični dom Eštona Kučera i Mile Kunis vredan 30 miliona dolara

0

Otkrijte kako se holivudska elegancija može spojiti sa skromnim izgledom u vom fascinantnom holivudskom domu.

Mila i Ešton imaju neobičan dom
Mila i Ešton imaju neobičan domfoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mila Kunis i Ešton Kučer možda su poznati kao jedan od najdiskretnijih holivudskih parova, ali njihovo imanje otkriva drugačiju priču.

 

Iako se njihov privatni život retko pojavljuje u medijima, njihova koliba, koja se nalazi u prelepom prirodnom okruženju, procenjena je na neverovatnih 30 miliona dolara.

 

Ova luksuzna rezidencija sa jedne strane oslikava njihov sofisticirani ukus, dok sa druge odražava i njihovu ljubav prema jednostavnom životu u intimi svoga doma.

 

– Želeli smo dom, ne samo još jednu nekretninu – rekla je Mila o svojoj atipičnoj holivudskoj kući u razgovoru za Architectural Digest.

 

Iako farma u Los Anđelesu zvuči kao izmišljen i nepostojeći koncept, Ešton Kučer i njegova lepša polovina uspeli su da spoje nespojivo i rustični dodir prirode smeste u samo srce LA-a.

 

Kuća visokih plafona koja spaja pojam modernog sa arhaičnim prava je oaza mira i sačinjena je mahom od prirodnih materijala. Od drvenih podova, preko staklenih zidova do tavanice, ponovo sačinjene od najfinijeg punog drveta, svaka prostorija istvoremeno je vrlo prozračna i ušuškana.

 

Kuća ima 5 spavaćih soba i 6 kupatila, a ostale prostorije poput trpezarije i dnevnog boravka uređene su po principu open space koncepta. 

 

@alyssatabitsmith

Mila Kunis & Ashton Kutcher House Tour

♬ Aesthetic - Tollan Kim

Šik garnitura od umirujućeg zelenog pliša stapa se u idiličnoj harmoniji sa visokim kaminom, tepihom nalik na tradicionalne istočnjačke ćilime i drvenim trpezarijskim setom.

 

Kuća je napravljena sa idejom da podseća na ambar, a neki detalji poput dramatičnog kristalnog lustera koji visi sa tavanice ipak podsećaju da je u pitanju luksuzni dom jednog od najpoznatijih glumačkih parova na svetu.

 

– Želeli smo da kuća izgleda poput stare štale, kao nešto što je ovde već decenijama, pa je potom preuređeno u kuću. Ali moralo je da bude moderno i relevantno – objasnio je Kučer.

 

Eksterijer ovog neobičnog doma nije ništa skromniji u odnosu na enterijer; zadnje dvorište poseduje prelep bazen za plivanje u nastavku kog je smešten letnjikovac sa opremom za roštiljanje, a sve je okruženo beskonačnim zelenilom.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Palata u kojoj živi Zlatan Ibrahimović

 

makonda-tracker