presrećan

Kako su Ognjen i Mina Amidžić rešili da sina nazovu PERUN? Voditelj podelio priču iza neobičnog imena koje nosi dečak

2

Ognjen Amidžić postao je po drugi put otac, a otkrio je kako se oseća i kako je došao na ideju za neobično sinovljevo ime Perun.

Ognjen Amidžić je odavno poželeo da dete nazove Perun
Ognjen Amidžić je odavno poželeo da dete nazove Perunfoto: Petar Aleksić

Voditelj Ognjen Amidžić pre nekoliko dana je postao otac dečaka kog su njegova supruga Mina i on nazvali Perun. Kako su preneli mediji, a potom i Ognjen potvrdio, porođaj je prošao u najboljem redu, a mama i beba se osećaju dobro.

 

Ognjen je nakon rođenja sina je podelio fotografiju medaljona s perunikom, odnosno Perunovim kolom, simbolom boga Peruna, gromovitim znacima koji su se u davnim vremenima gravirali na krovnim gredama kuća da bi se zaštitile od groma.

 

Hvala vam na čestitkama i lepim željama. Mina, Perun i ja – napisao je voditelj.

 

 

Kako je Ognjen došao na ideju da se dete zove Perun?

 

Ognjen i Mina su do samog porođaja tajili pol bebe, a nisu govorili ni o imenu koje su odabrali za dečaka, osim da će biti posebno.  Ognjen je sada otkrio da se to ime njemu odavno dopalo.

 

Ja sam dugo razmišljao o tom imenu, a kad sam predložio Mini, odmah joj se svidelo. Kad sam spoznao "Perun", rekao sam da je to to. Moje ime je Ognjen, ja osamdesetih nisam znao nijednog Ognjena i dan danas ne znam Ognjena starijeg od mene. Bilo mi je dugo čudno. Meni Perun ima dobru simboliku, nisam ni čuo da se neko zove Perun, ali imamo u porodici, sestra ima sina koji se zove Perun — objasnio je voditelj.

 

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

 

Ognjen je otkrio i kako misli da će se snaći u neprospavanim noćima i novom/starom ritmu sa bebom.

 

 Ja se osećam zadovoljno. Kompletno sam ispunjen i zadovoljan, verovatno će mi ovo doneti neprospavane noći. Snalazićemo se. Videćemo nas dvoje da to što lakše i praktičnije sprovedemo u delu, meni je s Minom sve lagano, ona je zmaj jedan...Za izlazak, ne znam, biće shodno kako bude išao njen oporavak. Šalje mi slike, idem tamo često, gledam videe i baš sam oduševljen. Za sada je onako tih, samo da to nije "tizer". Samo nek je živo i zdravo, sve drugo je rešivo. Matija je oduševljen, jer kad smo mu saopštili, on je bio za brata. Stalno me pita: "Koliki je on? Koliki mu je prst?" — rekao je Ognjen u "Premijeri", piše Pink.rs.

 

Bonus video

Ognjen Amidžić sa Radom Manojlović i Draganom Mirković u emisiji "Rame uz rame sa Draganom Mirković"

 

makonda-tracker