spoj umetnosti i prirode

Iz svakog kutka isijava luksuz i ljubav, a od pogleda zastaje dah: Dom Branke Nevistić i Branislava Grujića je pravi raj

0

Kafa sa pogledom na Dunav i netaknuta priroda su sve za čim je voditeljka oduvek žudela 

PORODIČNI DOM BRANKE NEVISIĆ JE PRAVI RAJ NA ZEMLJI
PORODIČNI DOM BRANKE NEVISIĆ JE PRAVI RAJ NA ZEMLJI foto: Instagram / corallo_verde

Voditeljka Branka Nevistić godinama je radila stresan voditeljski posao, a često je samo želela da uživa u prirodi, u ispijanju omiljenog napitka negde daleko od gradske buke i vreve.

 

Svoj san uspela je da ostvari kada je upoznala čoveka koji je potpuno promenio njen život. U pitanju je Branislav Grujić, biznismen s kojim ona već godinama živi skladnim i ljubavlju ispunjenim životom.

 

Daleko od beograske buke i gužve Branislav i Branka su svili porodično gnezdo, a voditeljka se nije libila da pojedine delove ovog svog malog raja podeli i sa pratiocima na društvenim mrežama.

Na osnovu njih smo mogli da zavirimo u porodični dom ovog poznatog para i ono što je moglo da se vidi zaista je vredno divljenja. Voditeljka je prilikom uređenja kuće ispunila svoj san.

 

Spojila je umetnost i jednostavnost sa modernim detaljima i veoma luksuznim komadima nameštaja. Čini se da Branka voli minimalizam, pa je upravo on zastupljen ne samo u kući, već i na čitavom imanju.

1 / 8 Foto: Instagram / corallo_verde

Iz prostranog i jednostavno uređenog dvorišta pruža se prelep pogled na Dunav u kojem voditeljka uživa svakodnevno dok ujutru pije svoj omiljeni napitak za početak dana. 

 

Budući da je njen dom veoma komforan i prostran često joj u goste dolaze prijatelji i porodica koji su uvek iznova i iznova oduševljeni Brankinom gostoprimljivošću i ljubaznošču.

 

Bonus video:

Voditeljka o neprijatnim porukama koje je dobijala od starijeg muškarca 

 

makonda-tracker