noć u hrvatskoj

Nećete videti lepši model ovog leta! Mini-haljina Jelene Đoković je romantična, cvetna & senzualna

1

Jelena Đoković odmara nakon Olimpijskih igara u Parizu, a noći na hrvatskom primorju provodi obučena perfektno za vrele avgustovske noći.

Jelena Đoković uvek demonstrira elegantno-kežual stil
Jelena Đoković uvek demonstrira elegantno-kežual stilfoto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nakon što je Novak Đoković osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, usledili su dani sreće i ponosa za celu naciju, a najviše za njegovu porodicu.

 

Sa suprugom Jelenom i decom najpre je ostao u Parizu samo kao posmatrač, a potom otputovao u Crnu Goru, zatim i u Hrvatsku.

 

Na fotografijama koje su osvanule na Instagramu vidi da Novak i Jelena provode vreme u društvu poznatog violiniste Džulijana Rečlina, a pojavio se  snimak na kom se vidi kako Nole svira violinu.

 

Kakva epska noć! Sinoć smo Sarah McElravy i ja odsvirali improvizovani koncert za neverovatnog Novaka, kako bismo proslavili njegovu zlatnu olimpijsku medalju. I pogodite šta? Novak je zgrabio Sarinu violu i na kraju odsvirao mali duet sa mnom! Ko je znao da ima ovakav talenat? — napisao je violinista i dodao da bi Novak mogao postati violista svetske klase.

 

 

Ipak, iako je Novak uvek u centru pažnje, posebnu pažnju treba obratiti i na njegovu Jelenu, koja je za ovu priliku ponela predivnu haljinu sa floralnim motivima, idealnu za vrele letnje večeri.

 

 

Jelena i Novak Šoković u društvu slavnih muzičara
Jelena i Novak Šoković u društvu slavnih muzičarafoto: Instagram Printscreen / saritaexplores

Cvetna haljina Jelene Đoković

 

Jelena Đoković ponela je Charo Ruiz Ibiza haljinu, model Angy Fresca, u crnoj boji, sa floralnim printom. Haljina je u mini-varijanti, ima bretele i diskretnu crnu ukrasnu dugmad celom dužinom haljine.

 

Od dodatno romantičnih detalja tu je čipka, kao i srcoliki, suptilni dekolte.

 

Ovakva haljina je istovremeno i udobna i senzualna i seksepilna i romantična, a Jelena ju je nosila u ležernom izdanju: bez šminke i s wet look frizurom, koja je naprosto idealna za dane na primorju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA SRPSKE SPECIJALITETE: Pogledajte koja se to tradicionalna jela nalaze na meniju (VIDEO)

 

makonda-tracker