kao iz bajke

Nekada su u njoj uživali Karići, a danas Jelena i Nole: Zavirite u velelepno zdanje Đokovića na planini Kosmaj

0

Kad požele pravi odmor u prirodi odu van grada i uživaju u netaknutoj prirodi 

Zavirite u luksuznu vilu Novaka Đokovića na Kosmaju
Zavirite u luksuznu vilu Novaka Đokovića na Kosmaju foto: Profimedia

Naš najbolji teniser, Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković odlučili su da svojim nekretninama pridurže još jednu, po mišljenju mnogih, najlepšu.

 

Iako mnogo trenira i sprema se za velike turnire, Novak ponekad poželi da sa  svojom porodicom provede trenutke daleko od očiju javnosti. Upravo zbog toga odlučio je da kupi velelepnu građevinu na planini Kosmaj.

 

Lukuzna vila donedavno je pripadala Jugoslavu i Eleni Karić, a kada se par razveo 2020. godine, rešio je da raskošno imanje proda, kako su tada domaći mediji preneli za 2,9 miliona evra.

 

 

Tada su Đokovići odlučili da ovu nekretninu kupe i da u njoj uživaju kada god im se za to ukaže prilika.

 

Iako se Nole i Jelena još uvek javno nisu pohvalili ovom prelepom oazom mira, imali smo prilike da vidimo kako izgleda na osnovu fotografija koje je Elena Karić postavljala na društvenim mrežama.

 

 

Kuća okružena zelenilom ima prostrano dvorište, a tu su i voćnjaci i povrtnjaci u čijoj je dekoraciji prethodna vlasnica Elena uživala.

 

Kako su mediji preneli, novi dom Novaka i Jelene Đoković ima četiristo kvadrata, a od materijala preovlađuju kamen i drvo.

 

 

U prostoru dominiraju rustični komadi nameštaja, a ono što je mnoge oduševilo jestu antikviteti koji nisu retkost u svakom kutku ovog doma. 

 

Vila je dovoljno prostrana da u njoj mogu da se smeste svi Đokovići i da pride, pozovu i svoje prijatelje.

 

 

 

Kao jedan od razloga kupovine Đokovićima je bilo i to što je ova vila idealna  za porodična okupljanja, odmor posle napornih mečeva teniskog asa, kao i za meditaciju u kojoj uživaju on i supruga.

 

 

Kako u blizini nema mnogo kuća oni sada mogu da uživaju u privatnosti, dok se opuštaju daleko od očiju javnosti.

 

Kako je Novak Đoković čestitao Nikoli Jokiću pobedu pogledajte u videu koji sledi

 

Bonus video:

 

 

 

makonda-tracker