ne zna se koji je lepši

Jedan rustičan, okružen zelenilom na Hvaru, drugi u samom srcu Zagreba: Nekretnine Nine Badrić su ostvarenje snova

0

S prozora se pruža prelep prizor na zelenilo koje je pravi raj za oči 

STANOVI NINE BADRIĆ SU OSTVARENJE SNOVA
STANOVI NINE BADRIĆ SU OSTVARENJE SNOVA foto: Instagram/badrich

Nina Badrić je godinama vredno radila, a sada uživa u plodovima svog truda i ne žali kada je opremanje kuće u pitanju. Njeni hitovi traju decenijama, a ona se predano bavi muzikom, nastupa i često putuje. 

 

Ipak, kad se svi raziđu i ostane u svoje četiri zida Nina uživa u opuštanju u svom domu na Hvaru koji je uređen po poslednjim trendovima u arhitekturi.

 

Prelepa kamena kuća u kojoj pretenduje bela boja predstavlja mesto gde se ona odmara nakon nastupa i prirpema za sve što nose dani koji su pred njom.

 

 

U više navrata Nina je delila fotografije svog doma, a zahvaljujući njima smo imali priliku da vidimo kako on izgleda.

 

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste činjenica da je cela kuća u kamenu, ali uprkos tome u njoj vlada prijatna, porodična atmosfera.

 

1 / 7 Foto: Instagram / badrich

 

Detalji su ono što ovu kuću čini posebnom, a koje je pevačica pažljivo birala, kupovala, dobijala od svojih prijatelja, a koi zapravo čine da prostor izgleda autentično i veoma lepo.

 

Osim ove kuće Nina je ponosna vlasnica još jedne nekretnine, prelepog stana u Zagrebu. I tu kuću smo imali prilike da vidimo na njenim storijima, naročito tokom velikih praznika.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Da podsetimo, Nina se nedavno ošišala na kratko i izazvala je lavinu komentara oduševljenih pratilaca. Ovih dana često iznenadjuje savršenim stajlinzima, a mnogi su stava da joj je kratka kosa unela živost i učinila da izgleda bar 10 godina mlađe. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kako Nina Seničar proslavlja Božić

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker