hipnotiše

Najlepšu haljinu Valentino je čuvao za – Srpkinju: Drsko MINI, s prorezima, inspirisana slobodom ženskog tela

2

Modna kuća Valentino predstavila je novu kolekciju, a haljinu koju u kampanji nosi američka manekenka Kaja Gerber na reviji je ponela naša Tamara Kalinić

Tamara Kalinić u Valentino haljini na reviji na Nedelji mode u Parizu
Tamara Kalinić u Valentino haljini na reviji na Nedelji mode u Parizufoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nedelja mode u Parizu donela nam je mnogo interesantnim modnih trenutaka na pistama, a s jednakom pažnjom prate se stajlinzi gošći revija čuvenih brendova.


Jedna od onih čiji je stil u fokusu jeste i naša Tamara Kalinić, planetarno popularna influenserka s adresom u Milanu, koja je posetila neke od najvažnijih događaja proteklih dana.


Viđali smo je u raznim varijantama, a jedno od najlepših izdanja ponela je na predstavljanju nove kolekcije modne kuće Valentino, koja je održana juče u Parizu.

Tamara je na reviju stigla u mini-haljini bele boje, modelu s bretelama i prorezima ispod grudi zahvaljujući kojim gornji deo izgleda kao dve ukrštene trake.

 

Tamara Kalinić u Valentino stajlingu na reviji na Nedelji mode u Parizu
Tamara Kalinić u Valentino stajlingu na reviji na Nedelji mode u Parizufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Haljina je teksturisana, ukrašena predivnim cvetnim reljefom, a reč je o modelu kojim je mamnekenka Kaja Gerber nedavno najavila novu kampanju i kolekciju L'École ​ modne kuće Valentino.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)


Srpska influenserka ponela ju je s belim salonkama istog brenda, koje imaju efektne cvetiće u prednjem delu, kao i s minijaturnom belom Valentino tašnicom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Kako je ova modna kuća saopštila na svom sajtu, u novoj kolekciji se žensko telo slavi kroz lagane komade, tečne siluete i vešt vez, a iza nje ponovo stoji kreativni direktor Valentina Pjerpaolo Pičioli. U novoj kampanji videćemo Kaju Gerber, inače ćerku Sindi Kraford, južnokorejsku glumicu Son Je-Jin i tajvansku senzaciju Džolin Cai.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelena Karleuša na Nedelji mode

 

makonda-tracker