vizuelno sužava struk

Prikriva stomak, jastučiće na bokovima i čini da izgledate vitkije: Haljina Nine Badrić je ostvarenje ženskih snova

0

San mnogih žena, naročito nakon zime, jeste da izgledaju sjajno, a ova haljina vam u tome i te kako može pomoći 

HALJINA NINE BADRIĆ ODUŠEVILA ŽENE ŠIROM BALKANA
HALJINA NINE BADRIĆ ODUŠEVILA ŽENE ŠIROM BALKANA foto: Instagram / badrich

Velika regionalna zvezda Nina Badrić izazvala je opšte oduševljenje pratilaca kada je pre nešto više od mesec dana pokazala novu, veoma kratku frizuru. 

 

Njen frizer je otrio tada da to nije bio lak zadatak, ali da su reakcije javnosti bile fantastične. Kako su mediji pisali, Nina se ovom frizurom podmladila, a nakon te promene imali smo često priliku da je vidimo u javnosti u sjajnim autfitima.

 

Jedan od njih, sačinjen od crne, duge, elegantne haljine pokazala je na društvenim mrežama pre nekoliko sati i svi su bili oduševljeni onim što su mogli da vide.

 

 

Nakon zime žene često teže onim komadima koji će im pomoći da prikriju višak koji se obično nakupi tokom zime, pa često biraju široke stvari, koje često znaju da daju potpuno drugačiji efekat.

 

Ipak, Nina čini se dobro zna kako da vizuelno izduži liniju i učini da joj telo izgleda besprekorno. Upravo to je postigla prelepom crnom haljinom, sa mnogo volana u predelu struka koji su tu da pomognu ženama da, ukoliko ih imaju, sakriju jastučiće na bokovima, ali i u predelu butina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Budići da haljina ima puf rukave koji padaju i otkrivaju ramena, upravo to je ono što je njen adut. Akcenat je na vratu i tom senzuelnom delu ženskog tela, dok sve drugo pada u vodu. 

 

Ovakvim, pametnim odabirom, i vi možete postići savršen izgled, pa ne čudi što je Nina tokom godina postala prava modna inspiracija ženama širom Balkana.

 

Još neka savršena izdanja lepe Nine Badrić možete da pogledate u galeriji koja sledi:

1 / 15 Foto: Instagram/badrich

Bonus video:

Kakva je Nina Seničar u kuhinji?

 

makonda-tracker