ostavlja utisak

U Srbiji se može naći već od 1.500 dinara: URBAN komad kojim Nina Badrić inspiriše zaljubljenice u modu početkom proleća

0

Regionalno obožavana pevačica nije sklona velikim modnim transformacijama, ali sada je pokazala jednu koja joj odlično pristaje

Nina Badrić uvek je savršeno odevena
Nina Badrić uvek je savršeno odevenafoto: Instagram/badrich

Hrvatska pop zvezda Nina Badrić uvek je u korak s najnovijim trendovima, pa i prolećnu sezonu dočekuje spremna.


Dok radi na svom novom albumu, koji najavljuje Konstraktinim citatom "Evo, sa' će", Nina je podelila više fotografija na svom profilu na Instagramu i pokazala nekoliko šik damskih izdanja, u njenom stilu.


Ipak, najviše pažnje privukla je jedna ležerna i urbana modna kombinacija za svaki dan, koja može poslužiti kao inspiracija u toplim danima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


U pitanju je spoj od džinsa od glave do pete, farmerke širokih nogavica i trendi jaknica bez kakve je nemoguće zamisliti proleće.


Nina je, naime, na jednom snimanju ponela vrlo jednostavan svetliji model lagane teksas jakne za svaki dan, jedan od vanvremenskih komada za prelazno doba godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

U pitanju kratka jakna širokog kroja, ukrašena velikim džepovima u predelu grudi, i to model obogaćen kapuljačom, što je čini još praktičnijim prolećnim komadom.

 

Teksas jakna Nine Badrić
Teksas jakna Nine Badrićfoto: Instagram/badrich

Klasične teksas jakne s razlogom su jedan od najpopularnijih modela već decenijama i njihov trendi status ne jenjava, a mogu da kombinovati na razne načine i u brojnim prilikama.

 

Teksas jakna Nine Badrić
Teksas jakna Nine Badrićfoto: Instagram/badrich

Iako ozloglašen, njihov spoj s farmerkama, u tzv. all denim kombinacijama, omiljen je među trendseterkama, a kakav god kroj pantalona da odaberete – nema greške. U zavisnosti od brenda, cene teksas jaknica u Srbiji kreću se već od 1.500 naviše, a ponuda je ogromna!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Neobična priča srpskog dizajnera

 

makonda-tracker