istina

Zašto se Nina Badrić ošišala na kratko? Piksi frizurom napravila pravi bum, frizer otkrio PRAVI RAZLOG promene imidža

1

Svi su ostali zaprepašćeni smelošću pevačice i njenim izgledom koji je vratio godine unazad 

NINA VRATILA IMIDŽ OD PRE 20 GODINA
NINA VRATILA IMIDŽ OD PRE 20 GODINA foto: Instagram / ninabadrich

Pevačica Nina Badrić godinama nosi titulu jedne od najlepših pevačica na Balkanu. Svojim savršenim stajlinzima često je privlačila pažnju svih ljubiteljki mode, a nedavno je sve zaprepastila kada je pokazala novu frizuru.

 

U pitanju je bila veoma kratka, piksi frizura, koja je, mnogi kažu, Ninu vratila bar dve decenije unazad. Ona je istakla njen lepe crte lica i učinila da mnoge podseti na vreme s početka svoje karijere.

 

I dok su jedni komentarisali njenu smelost, koja je zaista potrebna da bi se uradila tako drastična promena, drugi su se pitali šta ju je navelo na to da svoju dugu bujnu kosu skrati na gotovo mušku frizuru.

 

Nina nije mnogo govorila o toj svojoj odluci, ali je njen frizer otkrio za hrvatske medije o kao je tekao razgovor među njima i šta je razlog ove iznenadne, radikalne promene. 

 

- Dobio sam poruku: 'Dušo kada ćemo se šišati?' Napisao sam prvi slobodni termin i krenuli smo u avanturu piksi. Prvo smo razgovarali o boji kose, da li treba da ostane plava ili da ostane u prirodnoj nijansi, i odlučili smo da to bude prirodna tamna nijansa sa čokoladnim podtonom. Sam proces šišanja bio je lak što se Nine tiče, ali u meni je bio vulkan blage treme, adrenalina i odgovornosti da budem najbolji među najboljima - rekao je Ivan, Ninin dugogodišnji frizer za Story.hr. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Nakon što je maestralno odradio svoj posao pustio je Ninu da se pogleda u ogledalo, a onda je čekao njenu reakciju.

 

- Jao, baš si me skratio, mnogo hrabro, čestitam, super je - rekla je Nina oduševljeno.

 

Ivan je zatim otkrio i zbog čega je pevačica odlučila da potpuno promeni imidž.

 

- Inače, ideja za novi imidž nastala je i kao uvod u njen novi album, koji sprema za proleće. Tako smo napravili piksi frizuru, sa dodatkom boje za pank štih 90-ih - otkrio je on. 

 

Bonus video:

Top 10 frizura Jelene Karleuše 

 

makonda-tracker