ušuškano

Oaza mira ispunjena knjigama i nameštajem vedrih boja: Zavirite u stan Dragane Kosjerine - njen kutak u srcu Beograda

0

Uredila je svoj dom prema poslednjim trendovima u enterijeru, a posebno joj je draga biblioteka u kojoj se može pronaći mnogo zanimljivih naslova 

STAN DRAGANE KOSJERINE U SRCU BEOGRADA
STAN DRAGANE KOSJERINE U SRCU BEOGRADA foto: Damir Dervišagić

Jedna od najlepših srspkih voditeljki Dragana Kosjerina godinama gradu veoma uspešnu karijeru bez ijedne mrlje i skandala. U svom poslu je profesionalac, a van njega žena koja voli komfor, udobnost i uživanje.

 

O tome svedoči i njen stan smešten u srcu Beograda. U njemu je sve opremljeno po poslednjim trendovima, a posebnu pažnju privlači mnogo knjiga u kojima uživa kada god za to ima vremena. 

 

Dom Dragane Kosjerine je ispunjen komadima nameštaja koji su izrađeni od kvalitetnih materijala u vedrim, svetlim bojama. Ceo stan je ispunjen svetlošću i detaljima koji unose radost i kreativnost u prostor. 

 

 

Budući da je veoma veliki ljubitelj pisane reči, Dragana se trudi da svaki trenutak slobodnog vremena iskoristi kako bi pročitala nešto novo, ali nije to jedina njena pasija.

 

Ona takođe voli da se nakon napornog dana udobno smesti na prostranu garnituru koja se nalazi u dnevnoj sobi i da uživa gledajući film ili slušajući omiljene muzičke numere. 

 

Iako Dragana retko kada govori o svom privatnom životu, ponekad otkrije po neki detalj.

 

 

Dok čitam volim da obeležavam rečenice koje mi se svide. Često prelistavam davno pročitane knjige, pa u tim rečima nađem novu inspiraciju – otkrila je Dragana uz fotografije sa odabranim delima, među kojima se izdvajaju ona sa potpisom Eriha Marije Remarka.

 

Dragana ima još jedan zanimljiv hobi, a to je slikanje, crtanje, bojenje... Zato su često u njenom stanju bojice, četkice, paleta, platno na kojem stvara, kada god za to ima vremena. Tom aktivnošču najviše voli da se bavi u svom domu, na podu, o čemu svedoče i neke fotografije objavljene na društvenim mrežama. 

 

Kako izleda dom Dragane Kosijerine pogledajte u galeriji koja sledi. 

1 / 6 Foto: Instagram / draganakosjerina

 

makonda-tracker