tako zavodljivo

"Žene, bez ovoga NE SMETE na more": Dragana Kosjerina OPČINJENA odećom koja će oduševiti i vašu baku i vašeg dečka

0

Koža u ovakvim komadima diše i na najvišim temperaturama, prijatni su i lagani, a vrlo su trendi i idealni za svaki dan

Dragana Kosjerina uživa na letovanju
Dragana Kosjerina uživa na letovanjufoto: dragana.kosjerina/Instagram

Voditeljka Dragana Kosjerina, jedno od omiljenih domaćih TV lica, imala je iza sebe vrlo zauzetih nekoliko meseci, pa se uputila na zasluženi odmor.


Kosjerina nije otkrila gde letuje, ali je podelila nekoliko trenutaka koji svedoče o njenom sjajnom provodu i opuštanju na morskoj obali, a uz to nam je ponovo poslužila kao modna inspiracija.


Uvek besprekorno doterana, Dragana Kosjerina neguje efektan mladalački stil, a sada se okrenula pomalo zaboravljenom trendu koji se često vraća u letnjoj sezoni.

 

Ona je, naime, na svom profilu na Instagramu pokazala da je u više navrata tokom odmora nosila heklane komade.

 

Najpre je sredinom jula pozirala u vrlo efektnoj beloj haljini ukrašenoj crnim vezom, jednostavnom modelu s bretelama i decentnim dekolteom, koji je savršen izbor za najvrelije letnje dane.

 


Nakon što je stigla na plažu, Dragana je pozirala u zatvorenom krop-topu bez rukava, heklanom komadu bele boje koji krase kićanke s resicama. Rešila je da igra na sigurno i kombinuje ga s belom mini-suknjom, a u pitanju je spoj koji zahteva besprekornu figuru, kojom voditeljka može da se pohvali.

 


I sama Dragana primetila je svoju opčinjenost heklanom odećom u poslednje vreme, pa je pozirajući u trendi dvodelnom setu sastavljenom od topa dužih i zvonastih rukava i duboke suknje poručila:


E, žene, ne smete na more bez ovakvih kompleta.

 


Heklana odeća je trend iz sedamdesetih koji odiše boho stilom, a najbolje se kombinuje s končanim nakitom, etno vezovima i šarama, lepršavim suknjama, pletenicama... u duhu leta!


Mogućnosti su razne, jer dizajneri nude svoje varijante heklanih haljina, bluza, sukanja, pantalona, pa čak i obuće, a to je proveren način da ostavite utisak i ostane vam prijatno čak i na najvišim temperaturama.

 

 

BONUS VIDEO: Dragana Kosjerina kao sirena

 

makonda-tracker