ma, bravo!!!

Pufnasta, zelena za dan, elegantna, crna za noć: Dragana Kosjerina savršenim toaletama opčinila Veneciju

1

Venecija je ovih dana mesto koje je raj za oči, a moćna izdanja srpskih lepotica nisu ostala neprimećena 

Dragana Kosjerina u Veneciji
Dragana Kosjerina u Venecijifoto: Dragan Kadić

Voditeljka Dragana Kosjerina našla se na spisku zvanica koje su bile pozvane da svojim prisustvom upriliče drugo veče čuvenog 80. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji.

 

Na crvenom tepih se pojavio veliki broj poznatih dama, a Dragana je na svom Instagram profilu podelila fotografije koje svedoče o njenom pojavljivanju na ovom važnom svetskom događaju.

 

Dragana je za ovu priliku spremila nekoliko atraktivnih toaleta, a priliku da ugledaju svetlost dana i sjaj reflektora u Venecija dobile su dve haljine. 

 

 

Jedna, zelena, našla se na našoj voditeljki tokom dana, kada je u društvu svojih prijateljica otišla da obiđe ovaj prelepi grad i uživa u njegovim atrakcijama.

 

U pitanju je bila pufnata haljina prelepe zelene boje, koja je istakla njena kao izvajane noge. Haljina je bila na jedno rame, što je doprinelo dozi seksepila, koji ovoj našoj voditeljki ne nedostaje.

 

Na desnom ramenu stajala je velika mašna koja je celoj haljini dala dozu glamura. 

 

 

Ipak, to nije bilo sve. Lepa Dragana je pravu modnu poslasticu pokazala u drugom delu dana. Ona je zablistala u prelepoj maksi crnoj haljini koja je umesto bratela imala samo prelepi srebrni cvet izrađen od sitnih cirkona.

 

Dragana Kosjerina opčinila Veneciju
Dragana Kosjerina opčinila Veneciju foto: Instagram / draganakosjerina

 

Haljina je bila toliko elegantna da joj nakit nije bio potreban, pa je ponela samo upečatljive biserne minđuše, koje su doprinele da izgleda prefinjeno i moćno.

 

Sve je upotpunila jarkim crvenim karminom, a kosu je skupila u punđu koja je neprevaziđen trend već godinama. 

 

Bonus video:

 

Kako Dragana Kosjerina uživa pogledajte u videu koji sledi

 

 

 

 

makonda-tracker