njen stil

I u vrelim danima je STILIZOVANA za desetku: 3 letnja autfita Dragane Kosjerine koja možete nositi od jutra do večeri

0

3 stajlinga Dragane Kosjerine kao modna inspiracija za leto

dragana kosjerina uvek je tip-top obučena
dragana kosjerina uvek je tip-top obučenafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Dragana Kosjerina već godinama važi za jednu od najlepših dama na domaćoj javnoj sceni, a njen stil uvek dobija pozitivne ocene modnih kritičara. Od njene odmerenosti do damskog držanja, Dragani retko ko može nešto zameriti, a za njeno ime nikad se ne vezuju loši komentari.

 

Ona svoj privatni život ne izlaže javnosti, pa se van Draganine karijere malo šta zna o njoj. Ljubavnu vezu sa Bojanom Perduvim takođe nikada ne eksponira, osim što objavi na društvenim mrežama pokoju fotografiju s njihovih zajedničkih putovanja.

 

 

Jedna fotografija otkrila je da se Dragana trenutno nalazi na Mikonosu, ali gde god da se nalazi, njen Instagram pokazuje da, kad leto dođe, voditeljka uvek ima interesantan i ultratrendi letnji stajling.

 

Pronađite modnu inspiraciju u njenim autfitima za leto:

 

 

Končana haljina se vraća u modu svake sezone. 

Končane haljine nezaobilazan su deo letnjeg garderobera, a uz to što izgledaju vrlo elegantno i praktično, one omogućavaju koži da diše, te su vrlo zgodne za visoke temperature. Dragana ima belu končanu haljinu s crnim detaljima, a idealna je i za svaki dan, i za izlazak, i za večeru u restoranu, i za odlazak na plažu...

 

  • Udoban i seksepilan komplet

 

Elegantan komplet koji se sastoji od dekoltiranog krop-topa i maksi-suknje A-kroja u istom dezenu je, u crnoj i beloj boji, a Dragani fenomenalno stoji. Takođe je nosiv u svim mogućim prilikama, a za letnji izlazak na večeru je verovatno idealan. 

 

  • Kežual kombinacija

 

Ležerni spoj teksas šortsa s bilo kakvim gornjim delom na moru uvek je dobar izbor, a Dragana je ponela i kačket kao savršen letnji aksesoar. Nije vidljivo golim okom da li nosi usku crnu majicu bez bretela ili, verovatnije, jednodelni kupaći kostim, ali kao kombinacija za svaki dan je nepogrešiva.

Bonus video:

 

 

makonda-tracker