kombinacija pink i sive boje

ASIMETRIJA + STIL PRINCEZE: Sanja Kužet zablistala u balskoj haljini na finalu takmičenja

0

Saznali smo ko je novi pobednik "Zvezda Granda" za sezonu 2020/2021, a lepa voditeljka ponela je elegantnu kreaciju za kraj ovogodišnjeg takmičenja

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je održano finale takmičenja "Zvezde Granda", a u pitanju je bio kraj 14. sezone. Ovogodišnje finale, zapravo, objedinilo je najbolje takmičare za 2020. i 2021. godinu, čime je napravljen presedan jer je takmičenje bilo obustavljeno tokom jednog perioda zbog pandemije.

 

Pobedio je takmičar iz Bosne i Hercegovine Mahir Mulalić, čija je mentorka bila Marija Šerifović. Marija je i ove godine bila mentorka pobedniku, a podsetimo, pre dve godine je pobedu odnela Goraždanka Džejla Ramović.

 

Program su vodili lepa Sanja Kužet i Voja Nedeljković, standardan voditeljski par kada je ovaj šou u pitanju. OVDE pogledajte kako izgleda jelovnik kojim je Sanja dovela liniju do savršenstva.

 

Kužetova je zabllistala u balskoj haljini, a elegantne toalete savršeno joj stoje. Mada Sanja obično nosi haljine koje ističu njenu vitku figuru i duge noge, za finale je rešila da ponese haljinu u stilu prave princeze.

 

Sanja Kužet je nosila pomalo asimetričnu pink-sivu haljinu. Dok je gornji deo dekoltiran i u pink boji, donji deo je od tila, u sivoj boji, a ukrašen pink detaljima. Toaleta je dugačka do poda, a ima i gola leđa. Uz sve to išla je i punđa, tako da je Sanjin stajling i te kako bio primećen.

 

Ovako je bila stilizovana lepa voditeljka:

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker