na crvenom tepihu

Uvek drugačija, a uvek – fascinantna: Svaki Konstraktin stajling je LEKCIJA O AUTENTIČNOSTI, a ovo je jedan od najlepših

1

Ana Đurić Konstrakta prošetala je crvenim tepihom i podsetila da je odanost sopstvenom stilu najbolji modni začin

Ana Đurić Konstrakta na premijeri filma 'Čuvari formule'
Ana Đurić Konstrakta na premijeri filma "Čuvari formule"foto: Antonio Ahel/ATA Images

U beogradskoj MTS dvorani ove nedelje je održana premijera dugo iščekivanog filma "Čuvari formule" Dragana Bjelogrlića, koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti.


Među brojnim glumcima i filmskim radnicima, našle su se i zvezde iz raznih drugih oblasti, a jedna od najzapaženijih je, kao i u svakoj prilici, bila Ana Đurić Konstrakta, koja je crvenim tepihom prošetala u društvu Manjifika, s kojim potpisuje muziku ovog ostvarenja.


Nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji poznata je po autentičnom modnom izrazu, pa je takvo izdanje odabrala i za ovaj događaj.

 

Konstrakta se opredelila za dvodelni komplet sastavljen od komada neutralne šampanj nijanse, a gornji deo je elegantna zatvorena bluza podvrnutih rukava, dok su pantalone duboke, lagane i blago lepršave.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Oba komada su šireg kroja, a u skladu s trendom za koji modni znalci kažu da će apsolutno dominirati ove jesenje i zimske sezone – imaju metalik odsjaj.


Iako se naša muzička opredelila za vrlo neutralan i suptilan ton, zahvaljujući materijalu postigla je da se izdvaja efektnim odsjajem

 

Ana Đurić Konstrakta i Manjifiko na premijeri filma 'Čuvari formule'
Ana Đurić Konstrakta i Manjifiko na premijeri filma "Čuvari formule"foto: Antonio Ahel/ATA Images

Metalik trend nije ništa novo u modi, budući da je prvi put postao popularan jšo 30-ih godina prošlog veka, kada su holivudske glumice tek počele da šetaju crvenim tepihom i oduševljavaju modnim izdanjima.

 

Odmah potom, ovaj trend ušao je u stil "običnih smrtnika" kada su dizajneri osmislili večernje haljine da bi se razlikovale od svakodnevne odeće i uneli zvezdani, holivudski, glamurozni dodir. Preko futurističkih metalik komada tokom kasnih šezdesetih do početka dvehliljaditih, kada se vratio u velikom stilu, odeća sa odsjajem je trend koji je sigurno trajati, bez obzira na to birate li svedenu kombinaciju u boji šampanjca kao Konstrakta ili još upečatljivije srebrne i zlatne varijante.

 

BONUS VIDEO

Kaubojske čizme su trend ove jeseni

 

makonda-tracker