pažljivo ga je uredio

Toliko je prostran da u njemu bicikl može da se vozi: Aca Sofronijević pokazao kako izgleda njegov stan u srcu Beograda

1

Sve s merom i stilom, u boji drveta i veoma prostrano 

ACA SOFRNONIJEVIĆ STAN U SRCU BEOGRADA
ACA SOFRNONIJEVIĆ STAN U SRCU BEOGRADAfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Muzičar Aleksandar Sofronijević Sofronac godinama gradi karijeru jednog od naših najboljih harmonikaša. Osim zbog neospornog talenta koji poseduje Aca je često bio u centru pažnje medija i zbog zanimljivog ljubavnog života.

 

On je nedavno podelio na svom Instragram storiju video koji je privukao veliku pažnju njegovih pratilaca, ali i javnosti.

 

Na snimku smo imali prilike da vidimo kako izgleda njegov stan u srcu Beograda, koji je pažljivo uredio i u kojem uživa ponekad sam, a ponekad sa svojom lepšom polovinom.

Aca je seo na bicikl i provozao se po stanu što je zaintrigiralo mnoge pratioce, pa su pažljivo gledali šta on to radi. Osim lude vožnje, mnogi su primetili da je Acin stan uređen po poslednjim trendovima u enterijeru, da je moderan, ali i veoma lepo opremljen.

 

1 / 5 Foto: Instagram / sofronacc

 

U njemu prevladava nameštaj u boji drveta, pastelne boje i sve je podređeno uživanju. Udobna fotelja, bilje koje su tu da oplemene prostor i prečiste vazduh samo su neki od detalja koje smo imali prilike da vidimo.

 

Moderna kuhinja je mesto gde Aca, kad mu poslovne obaveze dozvole, provodi slobodno vreme spremajući ukusne oborke, a ovog puta odlučio je da pokaže da zna da spremi kokice.

 

Mnogi su oduševljeni kako njegov dom izgleda, a većinu je uspeo da nasmeje simpatičnom fotografijom gde kokice drži u rukama, a šerpu na glavi.

 

 

makonda-tracker