(foto)

I Anicu je vodio u oazu spokoja: Zavirite u luksuznu vilu Lazara Ristovskog u Crnoj Gori s NESTVARNIM pogledom na more

5

Lazar Ristovski ima prelepu vilu s bazenom u Crnoj Gori, a ovog leta s njim je tamo boravila i Anica Lazić.

Lazar Ristovski s devojkom Anicom Lazić
Lazar Ristovski s devojkom Anicom Lazićfoto: Damir Dervišagić

Glumac Lazar Ristovski poslednjih meseci u centru je pažnje domaće javnosti, nakon priznanja da je posle razvoda od Danice Ristovski uplovio u vezu sa 39 godina mlađom Anicom Lazić.

 

Podsetimo, Anica je studirala psihologiju u Italiji, tačnije, u Padovi, a upravo s Lazarom je glumila u ostvarenju "Drim Tim" i u seriji "Popadija". Kako je pisao Kurir, ona se preselila u njegov stan u Beogradu na vodi, a par, uprkos svim razlikama, živi skladno i dobija podršku od porodice.

 

Čovek široke svesti i dobrog srca. Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi — poručila je Anica Lazaru na društvenim mrežama povodom njegovog rođendana.

 

Lazar, inače, poseduje i raskošnu vilu sa bazenom u Crnoj Gori, koju često pokazuje na svom profilu na Instagramu, gde takođe ima bazen, kao i nestvaran pogled koji puca na more, piše Kurir.

 

Lazareva luksuzna vila sa bazenom nalazi se u naselju Žukovica u Crnoj Gori.

 

 

Glumac ovde, po svemu sudeći, najviše voli da provodi vrele letnje dane, a pored toga, on ima i svoju jedrilicu. Tako je on jednom objavio sliku i napisao: "Posle preležane korone, na mojoj jedrilici, skupljam snagu za, možda, još koju pobedu".

 

 

Po svemu sudeći i Anica je letovala kod Lazara u Crnoj Gori, a njih je tada usred vremenskih nepogoda zadesila poplava, te su imali problem sa vodom, koja se poput vodopada slivala i ulazila u vilu.

 

Sve ovo zabeležila je upravo Anica u julu mesecu, a kako je sve izgledalo možete pogledati u snimku:

 

Bonus video

 

makonda-tracker