kao u raju

Svaki detalj je pažljivo biran: Dom Željka i Jovane Joksimović spaja nespojivo – holivudski luksuz i toplinu doma

0

Iako je svaki kutak vile Joksimovića glamurozan, on zrači domaćom atmosferom i udobnošću

Jovana i Željko Joksimović u braku su od 2012. godine
Jovana i Željko Joksimović u braku su od 2012. godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni kantautor Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović u braku su već 11 godina i izgradili su veliku porodicu. Oni su ponosni roditelji dečaka Koste i blizanaca Ane i Srne, dok pevač ima i ćerku Minu, iz prvog braka, a Joksimovići već godinama žive u jednom od najlepših delova Beograda.


Par se skrasio u vili na Senjaku koju su kupili od Ivane Mišković i Gorana Karića, kući za koju su mediji pisali da je koštala vrtoglava 2,5 miliona evra, kao i da je potom uloženo više desetina hiljada evra za uređenje ove nekretnine.


Budući da par ne deli svoju privatnost na društvenim mrežama, nismo imali mnogo prilike da vidimo kako izgleda unutrašnjost doma Joksimovića, ali je Željkova ćerka Mina više puta na Instagramu delila fotografije kojima je pokazala delić kuće.

Na njima smo imali priliku da vidimo da je enterijer sređen u duhu mešavine modernog i klasičnog, uz kvalitetan nameštaj od drveta.

 

Pogledajte kako izgleda dom Joksimovića.

1 / 7 Foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

Boje svetlog drveta su podovi i stolarija, zahvaljujući čemu unutrašnjost vile zrači toplinom i domaćom atmoferom, a dodatno do izražaja dolazi veliki beli klavir. Tu je i jedan manji, crni, odlično uklopljen uz beli nameštaj i crne lampe i detalje.


Enterijerom kuće Jovane i Željka Joksimovića dominiraju nijanse braon boje, dok je pod izrađen od mermera, što pojačava utisak luksuza, naročito u kombinaciji s raskošnim kaminom i visokim prozorima.

 


U dvorištu kuće se, inače, nalazi ogroman bazen, okružen savršeno uređenim travnjakom.

 

BONUS VIDEO

3 greške u uređenju enterijera

 

makonda-tracker