nestvarno

Da li je ovo najlepša kuća slavnih na Balkanu? Dom Harisa i Meline Džinović je ono što zamislite kad čujete reč "luksuz"

3

Čuveni pevač i dizajnerka odabrali su Beograd kao mesto na kome će uživati sa svojim naslednicima, a sve svoje snove prelili su pravi rajski kutak

Haris i Melina Džinović s porodicom su se skrasili na Senaku, gde su izgradili veličanstven dom
Haris i Melina Džinović s porodicom su se skrasili na Senaku, gde su izgradili veličanstven domfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Proslavljeni pevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović u braku su formalno tek devet godina, iako njihova ljubav traje duže od dve decenije, a par uživa u mirnom porodičnom životu u Beogradu.


Ponosni roditelji Kana i Đine izgradili su pravu oazu u kojoj caruje ljubav, a godine napornog rada pevač je uložio u to da njegova kuća bude savršen spoj udobnosti i luksuza.


Džinovići su odlučili da njihova beogradska adresa bude na Senjaku, gde su izgradili veličanstvenu vilu, na kojoj su radovi trajali dugo. I spoljašnjost i unutrašnjost kuće je u stilu holivudskih zdanja, a konačno su se uselili 2021. godine.

Čitav enterijer urađen je po projektu arhitekata, ali Haris i Melina su zajedno učestvovali u svemu i ništa nije moglo da se radi bez njihovog odobrenja – istakao je svojevremeno izvor blizak paru. – U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar, a u dvorištu je i bazen.

 

Haris i Melina Džinović na jednoj proslavi
Haris i Melina Džinović na jednoj proslavifoto: Antonio Ahel/ATAImages


Haris i Melina Džinović nisu poznati kao neko ko deli svoju privatnost, ali zahvaljujući njihovoj ćerki Đini, koja je veoma popularna na društvenim mrežama, imali smo u nekoliko navrata priliku da zavirimo u dom Džinovića i, malo je reći, ostali bez daha.

 

Pogledajte kako izgleda kuća Harisa Džinovića.

1 / 7 Foto: djinadzinovic, Instagram


Luksuznija od najluksuznijih svetskih hotela, ova vila ima veoma visoke plafone i minimalistički uređen enterijer u kom je detalja taman koliko treba.

 

Najčešće smo viđali prostrani dnevni boravak, koji je izrađen u mermeru, a centralni deo prostorije zauzima veliki kamin od belog kamena, koji deluje još otmenije zahvaljujući kontrastu sa crnom mermernom pločom.

 

Vila Harisa i Meline Džinović na Senjaku
Vila Harisa i Meline Džinović na Senjakufoto: djinadzinovic, Instagram

Uz bele podove i svetle zidove, istančan ukus para izražen je i kontrastom sa crnom stolarijom, dok je nameštaj mahom od kvalitetnog drveta i minimalističkog dizajna.

 

Spušteni plafoni, fenomenalno osvetljenje, raskošni lusteri i efektni spoj belog i tamnoplavog nameštaja daju dodatni utisak elegancije.

 

Vila Harisa i Meline Džinović na Senjaku
Vila Harisa i Meline Džinović na Senjakufoto: djinadzinovic, Instagram

BONUS VIDEO

Haris Džinović potpisuje ploču fanu

 

makonda-tracker