bez greške

Lekcija Jovane Joksimović kako nositi ANIMAL PRINT kao dama: Pred ovim elegantnim izdanjem ni Karleuša nema zamerke

0

Obe u barbiecore stilu, pevačica i voditeljka kao da su se dogovorile kako da nas oduševe svojim modnim izdanjima na početku jesenje sezone

Jelena Karleuša i Jovana Joksimović godinama imaju odličan odnos
Jelena Karleuša i Jovana Joksimović godinama imaju odličan odnosfoto: jjovanajoksimovic/Instagram

Budući da ima visoke kriterijume, na našoj javnoj sceni nema mnogo poznatih ličnosti koje mogu da oduševe Jelenu Karleušu, a jedna od njih svakako je voditeljka Jovana Joksimović.


Poznato je da njih dve imaju sjajan odnos već godinama, a pevačica je juče nakon razgovora s njom odlučila javno da joj udeli niz komplimenata.


Retke su žene koje ostavljaju bez daha svojom lepotom, harizmom, inteligencijom i stavom – poručila je Karleuša uz fotografije svog susreta s Jovanom Joksimović.

 

I dok je pevačica odabrala pink mini-haljinu, i voditeljka je imala svoju verziju barbiecore trenda, a opredelila se za vrlo šik stajling koji možemo da zamislimo u bezbroj prilika.

 


Jovana, koja neretko nosi animal dezene, sada je odabrala bluzu s leopard printom, a opredelila se za ljubičasti model ukrašen koralno-crnim šarama, koja definitivno ostavlja utisak.

 

U pitanju je komad s kratkim rolka-okovratnikom i podvrnutim rukavima, koji je voditeljka kombinovala sa crnom dubokom suknjom, elegantnim pencil modelom koji je istakao bluzu u prvi plan.

 

Jelena Karleuša i Jovana Joksimović godinama imaju odličan odnos
Jelena Karleuša i Jovana Joksimović godinama imaju odličan odnosfoto: jjovanajoksimovic/Instagram

Ova kombinacija dodatno je istakla Jovaninu novu boju kose, koja je sjajno osveženje za jesenju sezonu nakon što je neko vreme bila crvenokosa, a svoje izdanje upotpunila je decentnim nakitom i ručnim satom.

 

BONUS VIDEO

Jovana Joksimović čestitala rođendan Kuriru

 

makonda-tracker