dama s velikim d

Ženstvena, zavodljiva, a tako OTMENA: Ova mala bela haljina Jovane Joksimović lekcija o jesenjem stilu

1

Šarmantna voditeljka često nosi mini-haljine, a ovo je jedan od najlepših modela u kojima smo je videli u poslednje vreme

ovana Joksimović ne ume da pogreši kada prilika zahteva eleganciju
ovana Joksimović ne ume da pogreši kada prilika zahteva elegancijufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna voditeljka Jovana Joksimović oduvek je važila za jednu od najbolje odevenih žena na našim prostorima, a ona iz dana u dan opravdava ovu titulu.


Ona često nosi damske modele kratkih sukanja i haljina, koji zrače elegancijom i u prvi plan ističu njenu besprekornu figuru i savršeno izvajano telo.


I njena najnovija odevna varijanta je u tom stilu, a voditeljka se opredelila za mini-haljinu bele boje, vrlo atraktivan jesenji model dugih rukava koji potpisuje Pinko.

 

Jovanin izbor bila je haljina s decentnim V-izrezom, potpuno pripijena uz telo, koju krase dva reda zlatnih dugmica, kao i visoki džepovi koji vizuelno "podižu" struk.

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen, k1 televizija


Gospođa Joksimović, koju obično viđamo u salonkama, i ovog puta je odabrala proverene elegantne cipele s visokim tankim štiklama, i to u neutralnoj nude nijansi, čime je bela haljina dodatno došla do izražaja.

 

Bela mini-haljina Jovane Joksimović
Bela mini-haljina Jovane Joksimović foto: Youtube Printscreen, k1 televizija

Mini-haljine dužih rukava su uvek veoma popularne u jesenjim mesecima, a one pružaju mnogo mogućnosti za eksperimentisanje i kombinovanje.

 

Obično se nose s elegantnim cipelama, kao što je to ovog puta učinila Jovana Joksimović, ili s kratkim čizmama, a izgleda još efektnije u spoju sa visokim čizmama preko kolena za večernje prilike.

 

Uglavnom ih viđamo u kombinaciji s dužim mantilima, a bez obzira na to birate li jednobojnu ili dezeniranu varijantu – nećete pogrešiti.

 

BONUS VIDEO

Haljina Sofije Riči o kojoj se priča

 

makonda-tracker