za moderne princeze

Holivudska glumica ih je ponela nedavno: Cipele koje je Jovana Joksimović odabrala pre nekoliko dana su pravo REMEK-DELO

0

Neobične, a ipak klasične, efektne, a ipak suptilne, salonke koje je šarmantna voditeljka nosila u Beogradu nedavno su model koji obožavaju u svetske zvezde

Jovana Joksimović neguje veoma elegantan stil
Jovana Joksimović neguje veoma elegantan stilfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna voditeljka Jovana Joksimović pre nekoliko večeri je u Beogradu prisustvovala događaju u organizaciji Lepe Brene, jugoslovenske dive i žive legende muzike na našim prostorima.


Njih dve su se srdačno pozdravile, popričale pred okupljenim medijima i pokazale da su, nakon mnogo godina poznanstva, u fenomenalnim odnosima, kao i da obe mogu da se pohvale izvanrednim stilom.


Dok je Lepa Brena nosila neobično crno odelo, Jovana se odlučila za mini-haljinu i dugački sako vrlo efektno cvetnog dezena, u zagasitim nijansama savršenim za jesenju sezonu.

Ipak, "zvezda" voditeljkinog stajlinga bila je obuća – klasične salonke koje krasi jednostavan, ali vrlo upečatljiv detalj.

1 / 6 Foto: Petar Aleksić

Jovana je ponela model brenda Giuseppe Zanotti, vrlo elegantne cipele nazvane Filipa, par salonki s tankom štiklom visokom oko 9 centimetara.

Ručno pravljene u Italiji, ove cipele izrađene su od kože i gume, a prekrivene satenom i imaju špicast vrh koji im pruža otmeniji izgled.

 

Jovana Joksimović ponela je božanstvene salonke brenda Giuseppe Zanotti
Jovana Joksimović ponela je božanstvene salonke brenda Giuseppe Zanottifoto: Petar Aleksić

Najinteresantniji deo ovih salonki svakako je asimetrična traka ukrašena sićušnim kristalima, zahvaljujući kojoj Jovanino modno izdanje izgleda još glamuroznije, pa su ovakve cipele odličan izbor za najsvečanije trenutke.

Ovaj mali modni dragulj kuće Giuseppe Zanotti pravi se i u svetloroze nijansi, a za njega je potrebno izdvojiti 146.000 dinara. Elegantni model imali smo često priliku da vidimo na svetski poznatim damama, a prošle godine ga je na premijeri filma "Marlou" na Međunarodnom filmskom festivalu u Marakešu nosila nemačko-američka glumica Dajen Kriger.

 

Dajen Kriger nosila je u Marakešu 2022. godine iste cipele koje je Jovana JOksimović odabrala pre nekoliko dana
Dajen Kriger nosila je u Marakešu 2022. godine iste cipele koje je Jovana JOksimović odabrala pre nekoliko danafoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

BONUS VIDEO

Maison Margiela - mary jane cipele

 

makonda-tracker