njihova oaza mira

Nekada bez fasade, danas LUKSUZNA BELA VILA: U ovoj kući žive Veljko i Bogdana Ražnatović sa sinovima (FOTO)

2

Veljko i Bogdana Ražnatović čekaju treće dete, i to sina, a skućili su se u Titelu.

Veljko i Bogdana Ražnatović čekaju trećeg sina
Veljko i Bogdana Ražnatović čekaju trećeg sinafoto: Damir Dervišagić

Bokser Veljko Ražnatović objavio je prelepe vesti na svojim društvenim mrežama. Naime, njegova supruga Bogdana Ražnatović i on postaće ponovo roditelji, jer čekaju treće dete.

 

Kako je Veljko potvrdio, Bogdana i on čekaju sina, a pre samo sedam meseci postali su roditelji drugog sina, kog su nazvali Krstan. Podsetimo, par ima i najstarijeg sina Željka. 

 

Nakon venčanja Veljko i Bogdana preselili su se u Titel, na porodično imanje Rodićevih, Bogdaninih roditelja,  gde su napravili svoju oazu mira, gde su posvećeni sinovima.

Nekada kuća od cigara i bez fasade, sada je bela vila opasana visokim zidinama i neobičnom kapijom. U ogromnom dvorištu nalazi se i bazen koji su sagradili kada se Veljko doselio, a izgradi su i mali letnjikovac iza kuće kako bi porodica mogla na miru da uživa u letnjim danima

 

Ovako je izgledala vila Ražnartovića u Titelu dok je nisu sredili
Ovako je izgledala vila Ražnartovića u Titelu dok je nisu sredilifoto: Tamara Trajković, Kurir

Nedaleko od njihovog doma, nalazi se i ogromna farma po kojoj su Rodići i poznati. Veljko je otkrio da u budućnosti planira više da se posveti poljoprivredi i nada se da će jednog dana biti u mogućnosti da otvori i zoološki vrt za ugrožene vrste životinja, piše Mondo.

 

1 / 5 Foto: Sonja Spasić

 

Veljko je jednom prilikom istakao da on i Bogdana smatraju da je za njihovu decu zdravija sredina Titel od Beograda.

 

— Prekretni momenat za mene da pređem na selo bio je momenat kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat i da ne želim da mi dete odrasta u toj sredini — rekao je Veljko.

 

Bonus video

Veljko krišom snimao Bogdanu

 

makonda-tracker