enterijer

Knjige, cveće i spoj starinskog i modernog: Dom Milomira Marića i Vesne Radusinović je prava oaza mira

0

Dominantno svetlih tonova i ukrašen brojnim detaljima, stan poznatog para je mirna luka po njihovom ukusu

Vesna Radusinović i Milomir Marić zajedno su duže od dve decenije
Vesna Radusinović i Milomir Marić zajedno su duže od dve decenijefoto: Damir Dervišagić

Poznati TV novinar Milomir Marić i spisateljica Vesna Radusinović uživaju u ljubavi duže od dve decenije, a književnica je svojevremeno objasnila zbog čega nikada nisu stali pred matičara.


– Jednom sam bila mlada i to sa sve venčićem, venčanicom Mirjane Marić i biserima posvuda. Upućeni kažu da su baš oni suze i ti koji donose nesreću, ali ne bih rekla da je to presudilo mom braku. No, za svaki slučaj, ovoga puta se držim dalje od svega što ima veze sa belom bojom i venčanjem, jer prosto neću da malerišem. Usput, mislim da mi u braku ne bismo sastavili 24 sata, a ne isto toliko i još nešto preko godina – rekla je za Story.


Papir ovom paru nije potreban da bi bio srećan i u miru stario zajedno, a u idili uživaju u salonskom stanu u blizini Botaničke bašte. Kako su mediji pisali pre nekoliko godina, nedaleko od njihovog doma nalazi se i Marićev "momački" stan, u kome čuva više hiljada knjiga.

 

Fotografije stana Milomira Marića i Vesne Radusinović


Budući da se Milomir Marić i Vesna Radusinović ne eksponiraju previše u medijima, tek smo nekoliko puta imali priliku da zavirimo u enterijer njihovog doma, koji odiše spokojem i atmosferom za uživanje.

 

1 / 12 Foto: Privatna Arhiva

Stanom dominiraju svetli tonovi, a nameštaj je mahom bele boje ili presvučen dezeniranim svetlijim i predstavlja sjajan spoj stilskih komada i modernih i jednostavnih sa oštrim linijama.


Ono što je primetno na prvi pogled jeste da Vesna redovno dobija cveće, koje ukrašava sve prostorije, kao i da par živi okružen knjigama, a tu je i mnogo umetničkih dela, od kojih je najupečatljiviji Vesnin portret sa sinom Vedranom Tuzlićem.

 

Portret Vesne Radusinović sa sinom Vedranom Tuzlićem
Portret Vesne Radusinović sa sinom Vedranom Tuzlićemfoto: Instagram / vesnaradusinovicofficial

BONUS VIDEO

Milomir Marić u emisiji Sceniranje

 

makonda-tracker