dobro pogledajte

Mnogi kažu - kao HOTEL SA 5 ZVEZDICA: Zavirite u dom Dragane Džajić, oazu mira i ljubavi u skrovitom delu Beograda

1

Lepa Dragana napravila je moderan dom koji je njena mala oaza mira 

Porodični dom Dragane Džajić u elitnom delu Beograda je ostvarenje njenih snova
Porodični dom Dragane Džajić u elitnom delu Beograda je ostvarenje njenih snova foto: Instagram / draganadžajić

Dragana Džajić, ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, godinama je bila deo toplog porodičnog doma u kojem je živela sa sestrom i roditeljima. Ipak, došlo je vreme da krene svojim pute i osnuje svoju porodicu što je i učinila sa svojim izabranikom Milošem Ivanovićem.

 

Njih dvoje su se venčali pre oko 3 godine, nakon čega je na svet došao i njihov sinčič Vid. Porodično gnezdo pažljovo su birali i uređivali tako da sada mogu da uživaju u svemu što im on nudi.

 

 

Kako su oboje poznate ličnosti, Dragana je ćerka nekadašnjeg fudbalera, a Miloš rođeni brat teniserke  Ane Ivanović, često su bili u centru pažnje, što im ponekad nije prijalo.

 

Zbog toga su odlučili da zajednički život započnu daleko od centra grada, u lepo uređenom elitnom naselju ispunjenom zelenilom, gde se svakodnevno mogu videti u šetnji sa dečakom.

 

1 / 7 Foto: Instagram / draganadžajić

 

Iako su veoma popularni njih dvoje retko kada u javnosti žele da dele svoje porodične i privatne stvari. Ipak, na osnovu nekoliko fotografija koje Dragana povremeno objavi na društvenim mrežama, možemo videti kako izgleda dom u kojem ona živi sa suprugom i sinom.

 

Ako je suditi po ovim fotografijama, ceo stan je u pastelnim bojama, nameštaj je skup i udoban i jedno je sigurno, sve je podređeno malom Vidu. Dragana se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa detetom i suprugom, pa su zato za svoj dom birali samo najbolje.

 

makonda-tracker