OPUŠTENA I SREĆNA

Konačno ima vremena da uživa u onome što najviše voli: Ana Ivanović pokazala kako uživa u TRUDNIČKIM DANIMA

1

Nekadašnja teniserka se trudi da uživa u svakom danu 

foto: Instagram / anaivanovic
foto: Instagram / anaivanovic

Naša poznata teniserka Ana Ivanović uživa u svakom trenutku svoje treće trudnoće. Ona se ne libi da svoju svakodnevicu podeli sa pratiocima na društvenim mrežama, pa tako imamo priliku da vidimo kako provodi svoje trudničke dane.

 

Naime, Ana često sa pratiocima deli fotke na osnovu kojih možemo da vidimo da joj je tokom ove trudnoće sve potaman. Osim brige o svojim mališanima, Ana se trudi da radi samo one stvari koje je zaista čine srećnom.

 

Posvetila se promociji svojih novih kozmetičkih proaizvoda, a kako voli da čita, sada je pravo vreme da u njemu i uživa. 

 

 

Na fotograriji koju je nedavno podelila sa svojim pratiocima Ana Ivanović je pokazala na koji način se relaksira i šta je to čini da se oseća ispunjeno i opušteno. Na njoj Ana se udobno smestila na svoj veliki bračni krevet, ušuškala se u topli beli bade mantil, a u ruci drži knjigu.

 

Osim toga, trudničke dane provodi i u šetnjama, ali i listanju časopisa i pretraživanju internet stranica koje se bavi prodajom garderobe za trudnice, ali i za decu i bebu koja uskoro stiže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Sve u svemu, reklo bi se da ona baš zna kako da udovolji sebi. Ipak, kao i svaka majka najsrećnija je kada su njena deca sa njom, a Bastijan joj u svemu pomaže pa je trudnoća uz takvu podršku zaista uživanje. 

 

 

makonda-tracker