oaza mira i ljubavi

Ona je poznata voditeljka, on dekan fakulteta u Beogradu: Zavirite u PORODIČNI DOM Jelene i Dragana Simića u srcu grada

1

Od prvog dana osetili su da su stvoreni jedno za drugo 

Porodični dom Jelene i Dragana Simića
Porodični dom Jelene i Dragana Simića foto: Instagram / _simicjelena

Naša poznata voditeljka Jelena Simić publici se predstavila pre mnogo godina kada je bila jedno od lica koje je publika zavolela dok je vodila poznati kviz "Slagalica".

 

Ipak, široj javnosti nije bila interesantna samo zbog posla kojim se bavi, već i zbog svog ljubavnog života. Naime, lepa Jelena je već dugi niz godina u braku sa profesorom i dekanom Fakulteta političkih nauka, Draganom Simićem.

 

Jelena je u više navrata znala da kaže da su se zaljubili jedno u drugo čim su se prvi put upoznali. Iako je razlika u godinama među njima velika, čak 18 godina, njima to ni malo ne smeta.

 

 

Veoma brzo im je postalo jasno da će to biti ljubav za ceo život. Iz te velike ljubavi rodila su se i dva mališana, prvo ćerkica Una, a onda sasvim iznenada i sin Aleksa. I pored brojnih obaveza koje oboje imaju svakog dana, trude se da uvek dovoljno vremena posvete svojoj porodici.

 

Jelena i Dragan Simić su godinama gradili svoj mali dom iz snova. Oni su u njega uložili mnogo ljubavi, vremena i novca.

 

1 / 10 Foto: Instagram

 

Prilikom uređenja enterijera vodili su računa da sve bude podreženo deci, ali su birali nameštaj modernog dizajna i verdrih boja. 

 

U njemu dominiraju svetle boje i prelep stilski nameštaj sa primesama zlatne nijanse. Mesto na kojem tokom leta najviše uživa Jelena, ali i njeni mališani svakako je terasa, koja je zidom zaštićena od znatiželjnih pogleda prolaznika, pa predstavlja pravi mali raj za igru, opuštanje i uživanje.

 

Bonus video:

 

Zavirite u porodični dom Verice Rakočević na Avali 

 

 

makonda-tracker