skladna porodica

Nije je privukao izgled — već energija: Muž voditeljke "Slagalice" stariji je od nje, ali žive ljubavnu bajku (FOTO)

6

Staro/novo lice "Slagalice" jeste lepa Jelena Simić, a njeno srce odavno je osvojeno

foto: Youtube Printscreen / RTS
foto: Youtube Printscreen / RTS

Voditeljka "Slagalice" Jelena Simić najnovije je lice postave ovog kultnog kviza, a njeno prisustvo na malim ekranima svojevremeno je prekinuto zbog najlepšeg mogućeg razloga.

 

 

Naime, ubrzo nakon što je postala lice "Slagalice", Jelena je saznala da je trudna, te je otišla na porodiljsko odsustvo. Voditeljka se porodila i dobila sina, pa je došlo vreme i za povratak na televiziju!

 

 Pre par meseci se vratila na male ekrane, ali mnogima je ova stara/nova voditeljka već dobro poznata.

 

 

Ipak, o njenom privatnom životu malo toga se zna. Lepa voditeljka ima dvoje dece, ćerku Unu i sina Aleksu, a njen suprug je dobro poznato lice studentima!

 

U pitanju je šezdesetogodišnji Dragan Simić, koji je, kako se navodi, redovni profesor i dekan na Fakultetu političkih nauka. Mada je od Jelene stariji gotovo dve decenije, razlika u godinama nikada nije predstavljala problem.

 

 

Ljude ne privlači kako izgledate, već energija koju imate — napisala je Jelena u opisu fotografije sa suprugom, pa nema sumnje da se ovaj citat odnosi i na njihov odnos.

 

Voditeljka je na Instagramu poručila uz porodične fotografije pratiocima da nikada ne prestaju da se igraju i šale, pa deluje da toga ne manjka u njihovom domu.

 

1 / 6 Foto: RTS printscreen

 

 

 

makonda-tracker