njihov komad raja

Kako izgleda kuća Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića? 3 trika za uređenje doma koje možete prepisati od poznatog para

1

Kako pretvoriti svaki životni prostor u moderno opremljen kutak i oazu mira? Tajna je u ovim detaljima...

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević su u braku već 12 godina
Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević su u braku već 12 godinafoto: Damir Dervišagić

Pop pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić, ponosni roditelji male Nine, u braku su od 2011. godine, a ovaj poznati par je prve godine braka stanovao u strogom centru grada.


Kako su mediji pisali 2019, oni su odlučili da se izmeste iz samog centra, pa su tada pazatili kuću u beogradskom naselju Šumice, i to tik do kuće pokojnog glumca Ljubiše Samardžića Smokija.


Bilo im je teško da napuste centar grada jer je to bilo njihovo uporište godinama – rekao je izvor blizak paru tada za Scenu i istakao da je "jedini uslov bio da to bude prostrani dom u kojem bi imali dvorište, gde bi njihova naslednica mogla da se igra sa prijateljima".

 

Izbor je na kraju pao na čuvene "karingtonke" u Šumicama, samo nekoliko minuta dalje od osnovne škole.


Budući da Jelena i Ivan drže do svoje privatnosti, oni nisu delili mnogo fotografija iz svog doma, ali povremeno objave poneki detalj koji svedoči o njihovoj idiličnoj svakodnevici. Njihove ideje i vi možete iskoristiti da biste svoj životni prostor pretvorili u topli dom.

 

  • Minimalizam & praktičnost

 


Veoma je lako zaneti se i, u želji da učinimo kuću ili stan prijatnijima, preterati s nameštajem, cvećem i detaljima, a kuća ovog poznatog para je prava mera svega: ni previše nameštaja, ni suviše jastučića, ni mnogo fotografija i ukrasa koji skupljaju prašinu, ni mnogo sakrija od kojih se kroz prostor probijate...

 

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević od 2019. žive na Šumicama
Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević od 2019. žive na Šumicamafoto: Instagram


Par se opredelio za minimalizam u uređenju doma, a svaki od predmeta je praktičan i atraktivan na svoj način, a uglopljeni su bez greške.

 

  • Udobnost na prvom mestu

 

 

Iako se pri kupovini nameštaja obično vodimo cenom, izgledom i dimenzijama, kada biramo sofe, fotelje i ugaone garniture, na prvom mestu treba da nam bude udobnost, zar ne?


Dnevni boravak je prostor koji bi trebalo da zrači prijatnošću, pozitivnom atmosferom i već na prvi pogled bude pozivnica da se opustimo, a Jelena Tomašević odabrala je nameštaj koji zrači komforom.

 

  • Zelenilo – koliko god je moguće

 

 

Kako su Jelena i Ivan pokazali, oni uživaju u dvorištu punom zelenila, koje je oivičeno živom ogradom, zbog čega su im leta i proleća prijatnija i vedrija

 

Ako vi pak nemate vrt, i terasica ili dnevna soba je dovoljna da ulepšate svoj prostor: posadite začinsko bilje, orhideju, bilo šta čiji će vam miris i izgled izmamiti osmeh!

 

Ivanu i Jeleni je bilo veoma važno da njihov novi dom ima dvorište
Ivanu i Jeleni je bilo veoma važno da njihov novi dom ima dvorištefoto: Instagram

BONUS VIDEO

Ovako je bilo na tajnom venčanju Jelene i Ivana

 

makonda-tracker