njihov raj

Svetli tonovi, stilski nameštaj i USPOMENE: Saša Popović je SAMO JEDNOM otvorio vrata svog luksuznog doma u Beogradu

0

Zavirite u dom jednog od omiljenih parova srpske muzičke scene, u kom Saša Popović sa suprugom uživa godinama

Suzana JOvanović i saša popović decenijama su u skladnom braku
Suzana JOvanović i saša popović decenijama su u skladnom brakufoto: Dragan Kadić

Saša Popović, poznati muzičar i osnivač Grand produkcije, u kojoj je trenutno kreativni direktor, već godinama živi s porodicom u luksuznoj vili u Beogradu, u kojoj su svili dom.


Njegova supruga Suzana Jovanović, inače poznata pevačica, i Saša ponosni su roditelji devojke Aleksandre, a Saša svojim detetom smatra Suzaninog sina Danijela, kog je dobila u prvom braku.


Saša i Suzana već decenijama uživaju u vili na Bežanijskoj kosi, koja je dugo bila omiljena lokacija poznatih ličnosti, a kako par drži do privatnosti obično imamo priliku da vidimo samo spoljašnjost njihove kuće.

 

Međutim, jednom prilikom oni su otvorili vrata svog doma za kamere "Granda", u susret jednoj Suzaninoj promociji, a tada smo imali priliku da vidimo kako su oni opremili svoju porodičnu oazu.

 

Kako smo tada primetili, kućom Saše Popovića dominiraju svetli tonovi, pa su tako kremastobele nijanse udobne i glomazne fotelje i sofa u dnevnom boravku, a beli su i zidovi, klavir, koji zauzima posebno mesto u prostoriji, kao i presvlake trpezarijskih stolica od kvalitetnog tamnog drveta.

 

Pogledajte kako izgleda dom Saše Popovića i Suzane Jovanović.

1 / 6 Foto: Instagram/grand_televizija

 

Boja drveta je druga po zastupljenosti u enterijeru, pa su od ovog materijala izrađeni kvalitetni lakovani trpzarijski sto, brojni detalji i pojedini komadi nameštaja.


Pažnju posebno privlače brojne uramljene porodične fotografije, koje krase dom ovog para i svedoče o njihovim važnim trenucima, a tu je i mnogo cveća i detalja.

 


U istom dvorištu, pored velike vile od fasadne cigle, nalazi se još jedna manja, pomoćna kuća, a sve okružuje s ukusom uređen vrt.

 

BONUS VIDEO

Vila Miškovića u Crnoj Gori

 

 

makonda-tracker