(FOTO)

Za jedan komplet je dala samo NEKOLIKO HILJADA DINARA: Ćerka Saše Popovića se oblači tamo gde i sve Beograđanke

0

Ovih dana porodica Saše Popovića je u centru medijskog zbivanja, najviše zbog svadbe sina Danijela.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Saša Popović je u skladnom braku sa Suzanom Jovanović, a o njihovoj deci se ne zna toliko, čak je sin Danijel insistirao da svadba prođe bez novinara.

 

Saša i Suzana imaju i ćerku Aleksandru koja je prilično skromna devojka. Ona je nedavno rešila da sama zarađuje novac.

Aleksandra je postala zanimljiva javnosti najviše zbog svog pristupačnog stila i odabira koji je dostupan svima. Ona ne nosi skupe komade iako to može da priušti.

 

Na svadbi svog brata je imala plavi komplet kupljen u dobro poznatoj radnji u Beogradu, a za svoju odevnu kombinaciju je je potrošila malo više od 20 hiljada dinara. Da voli komplete i sakoe, videlo se i na rođendanu Anastasije Ražnatović gde je pažnju privukla kockastim sakoom zanimljivih boja.

 

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

 

Međutim, Saša Popović na istim događajima je nosio cipele koje vrede više stotina evra, pa čak i hiljadu. Tako je na Anastasijinom rođendanu imao Gucci mokasine od 700 evra, a na promociji albuma svoje supruge, Prada cipele za koje je izdvojio 1000 evra, dok je Aleksandra tada uložila par hiljada dinara u svoj izgled.

 

Aleksandrina skromnost je svima zapala za oko, pa je tako ova porodic viđena u jednom tržnom centru i dok su svi nosili pune kese, ona nije nosila ništa.

 

 

makonda-tracker