nismo se slagali!

"To je dokaz koliko je Saša lud": Suzana Jovanović ljuta na muža zbog NEOBIČNOG rođendanskog poklona

2

Poznati par je često u žiži javnosti zbog posla kojim se bave, ali i zbog raznih porodičnih dogodovština

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Voditelji i muzičar Aleksandar Saša Popović i njegova dugogodišnja supruga Suzana Jovanović godinama su u skladnom braku.

 

Ipak, ponekad dolazi do međusobnih nesuglasica, koje par često vrlo lako i jednostavno prevaziđe, tako što Sale posluša ono što mu kaže supruga.

 

Svi koji ga poznaju dobro znaju da je Saša veliki ljubitelj životinja. Upravo to je bio jedan od razloga što je svojoj supruzi Suzani na poklon kupio majmuna.

 

 

- Doneo mi je majmuna u kuću. To je bio rođendanski poklon. Na kraju je završio u zoološkom vrtu jer se on i ja nikako nismo slagali. To je dokaz koliko je Saša lud - rekla je Suzana i opisala jedan događaj sa ljubimcem.

 

Iako i ona voli životinje njihova pomalo divlja priroda često zna da iznenadi, pa je tako i Suzana imala poprilično neprijatno iskustvo sa majmunom.

 

Saša Popović, Suzana Jovanović
foto: Zorana Jevtić

 

- Nikada neću zaboraviti. Jednog dana imala sam zavezan rep. Prišla sam da mu dam hranu. Obožavao je da jede jabuke i crni luk kad mu presečete na pola. Držali smo ga u bašti, imali smo veliki, stakleni kavez. Meni ispadne ta hrana i ja sam mu malo bliže prišla da dohvatim to što je ispalo da mu dam, i on je mene tad uhvatio za kosu i počeo da me drma i čupa - rekla je Suzana.

 

Malo je reći da je bila van sebe, a onda je donela odluku koja se Saletu baš i nije dopala, ali je morao da je posluša. 

 

- Ja kažem "Sale, izbacuj ovo čudo napolje, molim te". Poklonili smo ga zoo vrtu, ne znam šta je sada s njim - rekla je pevačica za "Telegraf".

 

 

makonda-tracker