lepše od palate

57 soba, sve u znaku luksuza, tik do princa Vilijama: Tamara je dom pronašla u vili na kojoj bi joj POZAVIDELI KRALJEVI

1

Iako koriste samo četiri prostorije, čuvena bogatašica može da se pohvali kućom koja ne prestaje da oduševljava čak i najimućnije ljude sveta

Tamara Eklston u Londonu
Tamara Eklston u Londonufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tamara Eklston, ćerka Bernija Eklstona i njegove bivše supruge i čuvene hrvatske lepotice Slavice, već godinama živi u Londonu, gde poseduje nekretninu na kojoj bi joj pozavideli i kraljevi.


Ona sa suprugom Džejem Ratlendom i ćerkama Sofijom i Serenom stanuje u Kensington Gardenu, koja važi za "najskuplju ulicu" glavnog grada Velike Britanije, a za svoj dom je izdvojila 81,3 miliona evra, pisali su prošle godine britanski mediji.


Međutim, u međuvremenu je vrednost ove kuće višestruko porasla nakon renoviranja, pa je danas procenjena na više od 269 miliona evra.

 

Ova velelepna kuća ima čak 57 soba, a Tamara je jednom prilikom istakla da njena porodica koristi samo dnevni boravak, kuhinju i spavaće sobe, pa nije poznato za šta im služe ostale 53 prostorije. Takođe, ovaj par je napravio minijaturnu repliku vile vrednu 11,6 hiljada evra u kojoj se igraju njihova deca.


U pitanju je kuća izgrađena 1990. godine i ima četiri sprata, a ispod zemlje se nalaze još dva.

 

1 / 11 Foto: tamaraecclestoneofficial/Instagram


Dekoracija je vrlo moderna, a navodno je najlepši deo kuće soba male Sofije, koja je inspirisana animiranim filmom "Zaleđeno kraljevstvo". Zlatna kada, ogromna prostorija koja služi kao garderober i najkvalitetniji nameštaj samo su neki od faktori koji doprinose da Tamara bude zadovoljna svojom kućom, kojom dominira crno-beli kontrast.


Tamara Eklston ima tim od 50 zaposlenih koji održavaju ovo zdanje, koje se u danima praznika pretvara u pravu bajku – poznata naslednica i njen suprug posebno se potrude za Noć veštica, Dan zaljubljenih, Božić i Uskrs i pretvaraju svoj dom u mesto u kom živi magija. Par, takođe, ima mnogo umetničkih dela i nije štedeo da uredi dom po svojoj meri.

 

Pogledajte kako izgleda ova nestvarna nekretnina.


Porodici su, inače, komšije princ Vilijam od Velsa i njegova porodica, a u istoj ulici se nalaze i mnoge rezidencije ambasada i kuće bogataša.

 

Ova vila je, inače, opljačkana pre nekoliko godina, kada su pljačkaši izneli iz doma Tamare Eklston nakit u vrednosti čak 26 miliona evra.

 

BONUS VIDEO

Berni Eklston OBORIO REKORD

 

 

makonda-tracker