I dalje ju je voleo

KAKO JE FATALNA SLAVICA RADIĆ IZBACILA IZ KUĆE ČUVENOG BRITANSKOG MILIJARDERA: Svi detalji najtežeg razvoda na svetu!

2

Iako nije govorila ni reč engleskog, on se odmah zaljubio u nju, a tri godine kasnije su se venčali i u braku su dobili ćerke Tamaru i Petru.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Berni i Slavica Eklston razveli su se nakon više od 23 godine braka i tako je okončana veza bivšeg šefa Formule 1 i atraktivne Riječanke koja je odrasla u Laktašima, odakle joj potiču i roditelji.

 

Berni Eklston priznao je da nije želeo razvod, za razliku od njegove tadašnje supruge.


- Izbacila me - rekao je bogati Britanac i dodao da je u vreme razvoda još bio zaljubljen u Slavicu.

 

foto: Profimedia

- Imala je oko 50 godina i želela drugačiji život. Nije joj se dopalo da 17-18 puta godišnje odlazim od kuće - rekao je Berni.

 

- Slavica je bila izuzetna, drugačija od ostalih žena. Ne samo da je bila visoka, već je imala karakter - pričao je Berni, koji je 1982. godine, tokom trke F1 za VN Italije u Monci, upoznao tada dvadesetpetogodišnju Armanijevu manekenku Slavicu Radić.

 

Iako nije govorila ni reč engleskog, Eklston se zaljubio u Slavicu, a tri godine kasnije su se venčali, a u braku su dobili ćerke Tamaru i Petru.

 

Mediji su spekulisali da je u brakorazvodnoj parnici Slavica Radić dobila polovinu Eklstonove imovine koja se procenjuje na više od milijardu evra.

 

 

makonda-tracker