od svakog ugla zastaje dah

Igrala je oko šipke da se prehrani, a danas živi u RAJU: Luksuzna vila u stilu kućice za lutke je dom slavnog para

2

Pre samo nekoliko godina, jedna od najpoznatijih žena današnjice bila je na rubu egzistencije i radila je kao striptizeta jer drugi izlaz iz siromaštva nije imala. Danas, ona uživa u izobilju, a kuća koju je pazarila sa svojim slavnim mužem jedna je od najlepših u svetu slavnih

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bekalis Marlenis Almanzar, poznatija svetu kao Kardi Bi nije imala lak život, a to nikad nije krila. Godinam je radila kao striptizeta, a neko vreme je Holivudom kružila priča da je u tim danima Kardi drogirala muškarce i potkradala ih, što je ona i potvrdila.


Nikad nisam tvrdila da sam savršena, niti da dolazim iz savršenog sveta ― objasnila je Kardi i naglasila da ona ne glorifikuje loše stvari koje je radila. ― Tako sam birala jer u to vreme nisam imala mnogo opcija.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Danas je takav život prošlost: Kardi je višestruka dobitnica Gremija, žena koja iz prvih redova prati revije prestižnih brendova, kao čarape menja najskuplje automobile, ima više "birkinki" nego neko čarapa...

 

Sa suprugom Ofsetom, članom Migosa, njihovom ćerkom Kalčr i sinom čije ime nije saopšteno javnosti, Kardi uživa u idiličnom životu, a pre dve godine par se uselio u vilu kakvu je pre nekoliko godina Kardi mogla da vidi samo u novinama.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Par je tada izdvojio nešto manje od 5,8 miliona dolara za luksuznu vilu u Bakhedu, u Atlanti, a reč je zdanju s pet spavaćih soba i jedanaest kupatila.

 

Njihov novi dom prostire se na čak dve hiljade kvadratnih metara, a ona je opremljena na interesantan način. Navodno se u njoj nalazi i soba sa čeličnim zidovima koju će reperka koristiti kao streljanu, pisao je svojevremeno TMZ. Tu je i vinski podrum s čak 1.800 boca najfinijih vina, ogromna igraonica za njihovu decu...


Ipak, sve to nije ništa u poređenju s privatnošću koju će porodica imati budući da se vila nalazi na imanju od čak 24.300 kvadrata!


Što se tiče enterijera, novi dom slavnih repera ima visoke plafone, veliki broj lukova i dekorativnih stubov i izuzetno je osvetljen. Ispred kuće nalazi se manji bazen zanimljivog oblika, a Kardi Bi moći će da uživa u brojnim balkonima i pogledu na zelenilo.

 

 

makonda-tracker