rustično i autentično

Ovakve "ukrase" NIKAD niste videli – stari su i po 200 godina: Dom bivše žene Jovana Memedovića je pravi MALI RAJ

0

Iako već godinama nisu u braku, Jovan i Mirjana i dalje dele veliku pasiju ka prirodi i onom što ona nosi 

Starinska kuća Mirjane Memedović je raj na zemlji
Starinska kuća Mirjane Memedović je raj na zemlji foto: Instagram / mirjana_memedovic

Poznati voditelj Jovan Memedović upoznao je Mirjanu 1992. godine. Ljubav se rodila u jednom rekreativnom centru. Odmah su osetili varnice ljubavi i posle godinu dana Mirjana je postala je gospođa Memedović.

 

Ipak, 2014. godine odlučili su da je najbolje da se raziđu i to su učinili tako da bude najmanje bolno za njihovu decu Mašu i Uroša

 

Oni su na svoj brak na civilizovan način stavili tačku, Mirjana je nastavila svoj život bez Jovana gradeći svoj mali raj u koji često pobegne kada se umori o gradske buke i vreve. 

 

 

Ona je u Vojvodini u Bačkoj, u selu Prigrevica napravila svoj drugi dom u kojem uživa svim čulima. Mirjana je oduvek volela prirodu, a grad ju je često zamarao. Zbog toga je odlučila da sredi starinsku, rustičnu kuću baš prema svojim željama i prohtevima i čini se da je potpuno uspela u tome. 

 

Svaki kutak kuće Mirjana je pažljivo uređivala godinama. Svi koji je poznaju znaju koliko voli starinske predmete, pa nije tajna da su joj i prijatelji i komšije pomogle da prikupi stvari kojima je ponovo udahnula život.

 

 

One sada krase njene zidove i čine da njena kuća pomalo liči na muzej starina kada se u njega prvi put zakorači.

 

U prostranom dvorištu nalazi se više stabala voća, a Mirjana je nedavno pokazala kako bere mlade zelene orahe kako bi napravila čuvenu domaću orahovaču. 

 

Na prozorskim oknima poređani su kukuruzi i drugo ukrano bilje i cveće, a kako ostatak njenog doma izgleda pogledajte u galeriji koja sledi.

 

1 / 8 Foto: Instagram / mirjana_memedovic

Bonus video:

 

Kako izgleda ćerka Jovana Memedovića pogledajte u videu koji sledi 

 

 

makonda-tracker