iver ne pada daleko...

Ovo je zgodni Uroš, sin Jovana Memedovića: Svi su čuli za njega posle jednog incidenta, a od tate je nasledio dve stvari

0

Za Uroša je cela zemlja čula posle jednog incidenta, za koji on nije bio kriv.

 

Jovan Memedović ima sina Uroša
Jovan Memedović ima sina Uroša foto: Youtube Printscreen

Poznati voditelj Jovan Memedović ovih dana je u centru pažnje, pošto je otkriveno će posle punih 30 godina napustiti RTS.

 

Još nije poznato gde će nastaviti karijeru, ali se očekuje da se to sazna uskoro. Inače, interesantna priča je vezana za Jovana i kako je dobio svoj prvi posao, za koji se uopšte nije školovao.

 

Jovan je bio prepoznatljiv kao voditelj jednog popularnog kviza i po svojoj čuvenoj emisiji Sasvim prirodno, u okviru koje obilazi prirodne lepote širom sveta. 

 

Jovan je oduvek bio jedna od onih poznatih ličnosti, koja nikad nije eksponirala svoj privatan život.

 

On je više od 20 godina bio u braku sa prelepom Mirjanom, koju poptuno zasluženo "optužuju" da je pronašla eliksir mladosti i zaustavila vreme.

Iz njihove ljubavi rodilo se dvoje dece, ćerka Maša, koja je dobro poznata javnosti po svojoj lepoti i veoma unikatnom stilu, kao i sina Uroša.

Od svih njih, sin Uroš je najveća enigma za domaću javnost. Nije poznato da ima profile na društvenim mrežama, zbog čega mu je malo teže ući u trag.

 

No, njegovo ime se pojavilo u javnosti, kada je bio u centru jednog incidenta, za koji nije on kriv.

 

Naime, njega su nepoznati mladići jednom prilikom napali i pretukli na ulici. Kako su tada mediji pisali, u pitanju su bili navijači, kojima je Uroš bio na meti samo zato što je nosio odevni predmet sa oznakom protivničkog kluba. 

 

Po izveštajima domaćih medija, Uroš je tada prevezen u Urgentni centar sa teškim povredama. 

Jovan je jednom prilikom podelio na Instagramu porodičnu fotografiju, na kojoj je bio i Uroš. Može se videti da je od oca nasledio dobar izgled i visinu, kao i još jednu stvar. 

 

Ljubav prema prirodi. Naime, na toj slici su Uroš, Maša i Jovan krenuli na hajking, te je jasno da Memedović i svojoj deci preneo ljubav prema prirodi. 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker