foto

Od nje mogu da uče mnoge poznate dame: Dom Seke Aleksić obučen u USKRŠNJE RUHO je spoj elegancije, TRADICIJE i radosti

0

Kuća Seke Aleksić dobila je pravi praznični duh, a slatkim pikanterijama i tucanju s jajima najviše se raduju deca 

foto: Vlada Šporčić
foto: Vlada Šporčić

Dom naše poznate pevačice Seke Aleksić pretvoren je u pravu malu oazu mira i spokoja. Uskršnji praznici inspirisali su našu lepu pevačicu da ionako luksuzno zdanje pretvori u mesto gde će uoči Vaskrsa uživati svi.

 

Seka je svoj dom optočila prelepim detaljima u zlatnoj boji, a brojne figurice zečeva i pilića uneli su poseban uskršnji duh u njenu kuću.

 

Na bogatoj trpezi nalazi se pregrš zanimljivih detalja poput krsta koji je napravljen od testa i ukrašen tako da je gotovo identičan kao da je pravi. Ipak, folija u koji je umotan govori da je u pitanju slatkiš kojim će se njeni gosti počastiti nakon svečanog uskršnjeg ručka.

 

 

Osim toga, na njenim objavama na Instagramu možemo da vidimo i velikog uskršnjeg zeca, koji sedi na stolici u začelju stola i koji će, po svemu sudeću, tu dočekati i prave goste. 

 

Dom Seke Aleksić je inače optočen brojnim ikonama, a poznato je da su i ona i njen muž Veljko veoma pobožni.

 

 

U tom duhu vaspitavaju i svoju decu, a nakon što su izgradili kuću daleko od očiju javnosti, u njoj su napravili pravi mali hram. 

 

Brojne ikone na zidovima, sveće i kandila koja pevačica pali kada su neki važni praznici doprinose osećaju mira i spokoja koji u njenom domu vlada. 

 

Kako je izgledala čitava dekoracija za Vaskrs pogledajte u galeriji koju smo pripremili za vas. 

 

1 / 12 Foto: Instagram / sekaaleksic

 

 

makonda-tracker