NEOBIČNO

Na stolu ofarbana jaja, čokoladni zeka, a tek kad videte ČUVARKUĆU: Dragana Mićalović pokazala kako dočekuje Uskrs

0

Lepa glumica se svojski potrudila da ofarba najlepša uskršnja jaja i čini se da je u tome u potponosti uspela 

foto: Instagram / hipokampelefentokamela
foto: Instagram / hipokampelefentokamela

Glumica Dragana Mićalović iza sebe ima veoma uspešnu godinu, ali uprkos brojnim obavezama ona je odvojila vreme da se posveti prirpemama za predstojeći praznik onako kako to običaji nalažu.

 

Ona je bila veoma vredna, pa je na veliki petak ofarbala vaskršnja jaja, a onda nije odolela, a da svoja, slobodno se može reći, remek dela, ne podeli sa nama na društvenoj mreži Instagram.

 

Dragana je isprobala neke nove, neobične tehnike i njima uspela da našara zaista prelepa jaja. Osim njih, na trpezi su se našli i slatkiši, uskršnji zeka sa jajima, kokoška, ali i čokoladna ovčica koju su odmah svi primetili.

 

 

Izgleda da se Dragana baš potrudila da za Vaskrs sve bude onako kako treba i kako obačiji nalažu, a iz rečenice koja je pratila sve njene storije, moglo se naslutiti da ove slatke pikanterije čekaju njene sestričine, ćerkice njene rođene sestre Slobode Mićalović.

 

- Sve je spremno za moje cvrce - glasio je opis uz video.

 

1 / 9 Foto: Instagram / hipokampelefentokamela

 

Da podsetimo, glumica Sloboda Mićalović i njen suprug Vojin Ćetković imaju divan brak iz kojeg su dobili dve ćerkice, koje su sad već devojčice, Veru i Milu.

 

One su dugo bile nepoznate za domaću javnost, ali nedavno je poznati par odlučio da ih predstavi javnosti.  Sloboda i Vojin su se venčali 2008. godine, a 2010. postali roditelji. Bliznakinje Vera i Mila ove godine pune 14 godina, a 20. septembra 2022. godine smo ih zajedno videli kada su došli u Narodno pozorište.

 

 

 

makonda-tracker