prelepo

Umetničke slike, verski detalji, a svoje posebno mesto ima ON: Ovo je malo PARČE RAJA glumice Ljiljane Blagojević

0

Jedna od naših najboljih glumica stvorila je svoju oazu mira u samom srcu Beograda 

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Glumica Ljiljana Blagojević godinama je gradila bogatu glumačku karijeru. Uloge su se nizale, a s godinama su počela da pristižu i priznanja i nagrada za taj njen vredni rad.

 

Ponekad umorna, ponekad inspirisana uvek bi se vraćala u svoje malo parče raja koje je godinama strpljivo gradila u samom srcu Beograda. U karijeri, ali i privatnom životu najveću podršku godinama joj je davao suprug dramaturg Siniša Kovačević.

 

Osim njega vetar u leđa davala i njihova ćerka Kalina, koja je takođe zaplovila glumačkim vodama. 

 

 

Tokom godina Ljiljana se trudila da stvori dom kao iz bajke i čini se da je u tome i uspela. Njena kuća nije samo umetnička riznica, već je i mesto na kome njihove unuke Miona i Anika provode najlepše vikende.

 

U srcu Beograda nalazi se ušuškan stan, ukrašen knjigama i umetničkim delima, u kome Ljiljana Blagojević i Siniša Kovačević već godinama žive.

 

 

Stan u glavnom gradu leti menjaju svojom vikendicom u blizini Stare Pazove, pa ipak, zbog poslovnih angažmana dosta vremena provode u porodičnom domu ispunjenom cvećem.

 

 

U njenom domu se mogu videti brojna umetnička dela, a čini se da važan momenat u životu poznate glumice igra i vera, jer je njen dom ispunjen i brojnim verskim simbolima. 

 

 

Osim toga, glumica je strastveni zaljubljenik u prirodu, a cveće naprosto obožava. Osim onog živog, u njenom domu uvek ima i nekih suvih primeraka, koje porodičnom domu daju posebnu dozu šarma. 

 

 

Osim prelepog nameštaja i mnoštva detalja, posebno mesto u srcu poznate glumice, ali i u njenom domu ima njen ljubimac, veliki pas bele boje, bela vučica Elzan, koja je glumici bio odlično društvo i takom pandemije, kada je jednu njegovu fotografiju podelila na društvenim mrežama. 

 

Da podsetimo, javnost je nedavno uzdrmala vest o razvodu čuvenog para, kada je njen suprug koji je s njom u braku duže od 40 godina, Siniša Kovačević tu vest podelio na društvenoj mreži Twiter. 

 

Ljiljana i Siniša Kovačević već 40 godina žive u skladnom braku
Ljiljana i Siniša Kovačević već 40 godina žive u skladnom braku foto: Vladimir Šporčić

 

- Jutros sam pred dva svedoka i pred tadašnjom ženom (došao komšiluk na kafu) izjavio da više nisam oženjen i sad sam slobodan čovek. Rekao sam vrlo glasno i otresito da je sve što je stečeno samo i isključivo moje. Čujem da to može i tako. Slobodanke, izvolite u DM” - napisao je poznati dramaturg na Tviteru.

 

Nakon toga se više nije oglašavao ni on ni ona, pa nije razjašnjeno da li je u pitanju samo šala ili je par zaista imao problema u braku. 

 

 

makonda-tracker