važna poruka

Kalina Kovačević ima DVA povoda za slavlje: "Nemam vremena za loše ljude, svašta sam u životu prošla"

0

Glumica Kalina Kovačević juče je imala dva povoda za slavlje.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Kalina Kovačević poznata je po svom odmerenom stavu i predanom radu.

 

Kalina je uvek jasno stavljala do znanja da ne voli da priča o svom privatnom životu, već da o njoj treba da govore njene uloge.

 

– Ne pričam o svom privatnom životu, nikad nisam ni pričala, jer smatram da on nije nešto posebno zanimljiv. S obzirom na to da se bavim javnim životom volela bih da ukazujem na druge stvari, ne da iznosim svoj prljav veš – rekla je svojevremeno glumica za emisiju "Šok tok".

 

Ćerka glumice Ljiljane Blagojević i scenariste Siniše Kovačevića i mama dve devojčice Mione i Anike, poznata je po ulogama u televizijskim i filmskim ostvarenjima "Mala šala", "Gorki plodovi", "Jesen stiže, dunjo moja", "Miris kiše na Balkanu" i mnogim drugim.

 

Ljubav prema pozorištu zauzima posebno mesto u njenom životu, a da se trud i istrajnost isplate, pokazala je i nedavna nagrada koju je mlada glumica dobila.

 

Naime, kako je podelila na društvenim mrežama, baš juče na dan Narodnog pozorišta, ali i na njen rođendan, Kalina Kovačević je dobila posebno priznanje.

 

Za ulogu Julije u predstavi "Godine vrana" i Elen u predstavi "Rat i mir", Kalina je dobila Nagradu za najbolja individualna premijerna umetnička ostvarenja u prethodnoj sezoni pomenutog pozorišta.

Kalina Kovačević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Budući da je juče zaista bio poseban dan i da je imala dva razloga za slavlje, lepa glumica je odlučila da proslavi na sebi svojstven način. 

 

Podelivši sliku iz nekog prestoničkog restorana, na kojoj "pozira" ispred torte, sa svojim pratiocima na Instagramu je podelila veoma inspirativnu poruku.

 

– Sa osmehom dočekah 39 godina. Današnji dan bio je u svakom smislu toliko bogat za mene. Stekla sam nova životna iskustva, shvatila ko može da podnese moj uspeh i iskreno mu se raduje, a ko ne. Ko me iskreno voli kao prijatelja, koleginicu, umetnika, i ko se raduje svakom mom napretku i uspehu. Ja zaista nemam vremena za loše ljude. Nemam vremena za zlurade ljude. A nemam vremena ni za sebične ljude. Licemere...Život je samo jedan (naravno, to vam ne daje pravo da budete sebični ego manijaci) Ponavljam JEDAN je. Pametno ga trošite. A selekcija je zdrava stvar. Nekad neophodna ma koliko da vas boli. Svašta sam u životu prošla. Ozbiljne i velike tuge,lomove,razočarenja...ali u meni je toliko ljubavi i radosti, jer ja ovaj život VOLIM , i radujem mu se. Hvala svima danas na lepim željama i cestitkama! Voli vas Kale  –

 

makonda-tracker